CAMPIONATE  ·  REAL MADRID

Adevăratul motiv pentru care James Rodriguez nu joacă la Real Madrid? „Plătește pentru ce i-a făcut lui Zidane”

Zinedine Zidane și James Rodriguez nu au cea mai apropiată relație // Sursă foto: Getty
Zinedine Zidane și James Rodriguez nu au cea mai apropiată relație // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2020 14:52 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 15:27

Faustino Asprilla (50 de ani), fostul fotbalist al naționalei Columbiei, consideră că există un motiv extrasportiv pentru care Zinedine Zidane (47 de ani) îl foloseste atât de rar pe James Rodriguez (28 de ani, mijlocaș ofensiv) la Real Madrid.

„Zidane nu o să-l joace niciodată pe James. Și dacă are la dispoziție 11 schimbări, pe el nu o să-l introducă în teren. Ei au o problemă, iar James nu evoluează întrucât plătește pentru ceva ce i-a făcut antrenorului”, a spus Asprilla pentru „Sports Blog of Blu Radio”.

„Pentru Zidane, titularii sunt titulari. El se gândește doar la echipa de start, nu și la rezerve”, a mai spus fostul internațional columbian, care l-a atacat în același interviu pe antrenorul francez.

James Rodriguez nu a confirmat la Real Madrid

James Rodriguez a fost cumpărat în 2014 de Real Madrid de la FC Porto pentru 75 de milioane de euro. Evoluțiile mijlocașului ofensiv nu s-au ridicat la prețul pe care madrilenii l-au plătit, iar în 2017 James era împrumutat la Bayern Munchen. 

După 2 ani în Bundesliga, Rodriguez s-a întors la Real, însă a bifat doar 13 partide oficiale în actuala stagiune, reușind 2 pase decisive și un gol.

20 de goluriare Faustino Asprilla în prima reprezentativă a Columbiei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (2)
bast  •  20 Iunie 2020, 17:32
Postat de theprinciple pe 20 Iunie 2020, 17:07

il doare la patina pe membrul de cartel rodriguez daca joaca sau nu,atata timp cat ia un salariu anula de milioane de euro.

nu mult. „Decât” 8 milioane.

theprinciple  •  20 Iunie 2020, 17:07

il doare la patina pe membrul de cartel rodriguez daca joaca sau nu,atata timp cat ia un salariu anula de milioane de euro.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1