INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POLONIA

Se deschid porţile și în Polonia! Ce procent din stadion poate fi ocupat

De astăzi s-au ridicat parţial restricţiile şi în Polonia, unde tribunele vor putea fi populate cu maximum 25 la sută din capacitatea stadioanelor
De astăzi s-au ridicat parţial restricţiile şi în Polonia, unde tribunele vor putea fi populate cu maximum 25 la sută din capacitatea stadioanelor

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2020 14:28 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 15:10

Fanii primesc acceptul de a asista la meciuri în tot mai multe ţări în jurul nostru, din fostul bloc comunist. De astăzi s-au ridicat parţial restricţiile şi în Polonia, unde tribunele vor putea fi populate cu maximum 25 la sută din capacitatea stadioanelor. 

Anunţul a fost făcut de preşedintele federaţiei, Zbigniew Boniek. Asta în ciuda faptului că situaţia sanitară în privinţa îmbolnăvirilor cu noul coronavirus este mai proastă decât în România.

60 de decese în ultimele trei zile provocate de COVID-19 în Polonia

Şi azi s-au raportat peste 300 de cazuri, trend constant în ultima săptămână, când s-a sărit chiar şi de 400. În ultimele 72 de ore s-au anunţat 60 de decese, aducând totalul morţilor de COVID-19 la 1.346, cu 31.620 de pozitivi de la începutul pandemiei şi cu aproape 8.000 peste bilanţul actual din România. Doar la secţiile ATI numărul pacienţilor internţi este clar mai mic decât la noi, 72 faţă de 190.

Trei meciuri azi cu spectatori

Primii spectatori vor intra la Piast Gliwice - Lech Poznan, în play-off-ul pentru titlu, şi la Wisla Plock - Arka Gdînia şi Rakow - Wisla în plaz-out-ul pentru evitarea retrogradării.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Data la care fanii vor avea acces pe stadioane + câți suporteri pot asista la meciuri

Se întâmplă și la alții! Un internațional și-a reziliat contractul după 3 luni fără salariu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
10158580823821663
Andrei Ciprian Adrian  •  20 Iunie 2020, 17:52

Au cu 8000 mai multe cazuri decat noi, la o populatie de 2 ori mai mare, deci ca si raport, stau mai bine decat noi + avand in vedere cresterea de cazuri de la noi, ce ati recomanda, domnule jurnalist ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează