INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTRACT

Se întâmplă și la alții! Un internațional și-a reziliat contractul după 3 luni fără salariu

Max Kruse, în duel cu Javi Martinez // FOTO: Guliver/GettyImages
Max Kruse, în duel cu Javi Martinez // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2020 14:34 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 14:34

Max Kruse, internaţionalul german de 32 de ani, şi-a reziliat ieri unilateral contractul cu Fenerbahce. „În actualul context, plecarea lui e nedreaptă şi nefondată", acuză clubul din Istanbul.

Nu numai în Liga 1 jucătorii pleacă din cauza restanţelor financiare în perioada coronacrizei. Atacantul Max Kruse, 32 de ani, a făcut ca Bogdan Planic, fundașul lui FCSB, şi a decis să rupă unilateral angajamentul cu Fenerbahçe. 

Internaţionalul german a reclamat faptul că nu a primit deloc salariul în lunile cât a fost oprit fotbalul şi în Super Lig. Clubul l-a atacat, la fel cum a procedat proprietarul lui FCSB cu fundaşul sârb: „În actualul context, plecarea lui e nedreaptă şi nefondată", a reacţionat Fener printr-un comunical publicat pe site-ul oficial, contestând alegerea neamţului.

Şi-a rupt glezna în martie

Venit liber de contract în vara trecută, Kruse, fost la Werder Bremen, Mönchengladbach şi Wolfsburg, a bifat 23 de meciuri la „galben-albaştrii", contribuind la 15 goluri în acest sezon, cu 7 reuşite şi 6 assisturi. Max nu a mai contat la Fener din martie, suferind ruptură ligamentelor la gleznă în partida de acasă cu Denizlispor. 

8,5 milioane de euroeste cota de piaţă a lui Max Kruse, conform transfermarkt.de.

VIDEO. Match preview: totul despre derby-ul Everton - Liverpool

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Data la care fanii vor avea acces pe stadioane + câți suporteri pot asista la meciuri

Roy Keane, reacție violentă după prestația lui David de Gea: „I-aș fi dat niște pumni la pauză!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează