INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

LIGUE 1. Data la care fanii vor avea acces pe stadioane + câți suporteri pot asista la meciuri

Noul sezon în Ligue 1 va demara pe 23 august // Sursă foto: Getty
Noul sezon în Ligue 1 va demara pe 23 august // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2020 12:16 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 12:25

LIGUE 1. Guvernul francez a anunţat că sălile de cinema şi arenele sportive se vor deschide de luni. Dar spectatorii trebuie să mai aştepte trei săptămâni.

Fotbalul francez a decis de aproape două luni să pună stop stagiunii şi, după ce a dat liber antrenamentelor, deschide stadioanele. Guvernul de la Paris a anunţat aseară că ridică interdicţia pentru sălile de cinema şi arenele sportive începând cu 22 iunie, datorită „ameliorării situaţiei sanitare în pandemia de coronoavirus".

Ligue 1 reîncepe în ziua finalei Ligii

Este un prim pas în revenirea suporterilor, care se va produce abia de pe 11 iulie. Un maximum de 5.000 de fani vor avea acces în tribune, conform reglementărilor decise. Măsura ar rămâne în vigoare, teoreric, până la 1 septembrie, dar, în funcţie de evoluţia cazurilor de COVID-19, s-ar putea relaxa ulterior restricţiile după prima jumătate a lunii august. 

Noul sezon în Ligue 1 va demara pe 23 august, fix în ziua în care va avea loc finala Champions League de la Lisabona. Va fi cel mai prematur start din Top 5 campionate ale Europei.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Doliu în Serie A » Mario Corso, legenda lui Inter, a murit în spital: „Pele l-a vrut în naționala Braziliei”

Tottenham - Manchester United 1-1 » Roy Keane, reacție violentă după prestația lui David de Gea: „I-aș fi dat niște pumni la pauză!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
babacloanta
babacloanta  •  20 Iunie 2020, 13:18

la noi sa mai vanda nisete masi de cateva milioane ,dezinfectante a supra ret ,spirtul de la 3,5 9 lei ,cand termina stoculcei din guvern de manusi si arafat atunci ridica si la noi interdictia ..cati sauninbogatit cu pandemiaasta si cati au murit ca nu au putut merge la spital ca nu erau primiti din cauz aca prioritar erau covid si urgentele ,,p sectia de nefrologie erau 7 pacienti ..acum 6 luni erau ticsite de pacienti ..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close