INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Bulgaria, umilită de Georgia în Liga Națiunilor » Antrenorul Petrov și-a dat demisia imediat după meci

Yasen Petrov/ foto: Imago Images
Yasen Petrov/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 10:24 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 10:36

Bulgaria a fost zdrobită de Georgia, scor 2-5, în Liga Națiunilor. La finalul meciului, Yasen Petrov, selecționerul bulgar, și-a anunțat demisia.

Bulgaria face parte din Liga C în Nations League și se află pe locul 3 într-o grupă cu Georgia, Macedonia de Nord și Gibraltar. În primul meci, bulgarii au remizat cu Macedonia, scor 1-1.

Îi propune lui Iordănescu ce n-au făcut Rădoi, Contra și Daum: „Nu vom putea niciodată să jucăm așa, doar 3-4 echipe din lume sunt în stare!”
ROMÂNIA
Îi propune lui Iordănescu ce n-au făcut Rădoi, Contra și Daum: „Nu vom putea niciodată să jucăm așa, doar 3-4 echipe din lume sunt în stare!”

Selecționerul Bulgariei și-a dat demisia după 2-5 cu Georgia

„În primul rând, vreau să le mulțumesc oamenilor care au venit la stadion. Nu meritau să vadă ceea ce au văzut. E clar, nu mai am dreptul moral să rămân. Ne vom despărți, este ceva normal. Îmi asum întreaga responsabilitate.

Să sperăm că va veni cineva care va putea să îi motiveze pe băieți. E ultimul meu meci. Am făcut greșeli inexplicabile în defensivă. La un moment dat, intrasem în meci, am avut șansa asta.

La 0-2 am marcat, dar la 40 de secunde distanță am încasat iar un gol după o fază elementară. Astăzi a fost una dintre serile negre ale fotbalului din Bulgaria.

Îmi prezint scuze tuturor celor care au văzut meciul. Sper ca în următoarele meciuri băieții să se ridice și să arate un joc mai bun”, a spus Petrov la finalul meciului, potrivit sportal.bg.

Bulgaria, zdrobită de Georgia

Bulgaria a întâlnit Georgia, acasă, în al doilea meci al grupei de Liga Națiunilor. După jumătate de oră de joc, oaspeții conduceau deja cu 2-0, prin golul lui Davitashvilli și autogolul lui Hristov.

Bulgarii au redus din diferență prin Iliev (50), însă la un minut distanță s-a refăcut diferența, după reușita lui Zivzivadze. Kvaratskhelia a dus scorul la 4-1, din penalty, iar Vako a marcat cel de-al 5-lea gol al georgienilor, în minutul 69. Stefanov a marcat pentru Bugaria în minutul 83 și a astabilit scorul final, 2-5.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Scandal între scandinavi » Haaland: „M-a făcut t***ă și a zis că îmi rupe picioarele”

Cristiano Ronaldo, „dublă” cu Elveția + Spania a evitat în ultimul minut eșecul. Toate rezultatele din Liga Națiunilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
legionarul_64rapid
legionarul_64rapid  •  06 Iunie 2022, 12:34

Ei vezi că se poate sa avem și noi un egal. Nu mai bine facem o selecționată comună și poate reușim un onorant loc 3 în liga a treia valorică ? Așa cheltuim și mai puțini bani și putem da vina cu ușurință pe bulgari dacă nu merge cum trebuie !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close