INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

Bulgarii lovesc din nou, la propriu » Un fost stelist a intrat pe mîna ultraşilor de la Sud de Dunăre

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 octombrie 2013 14:45

După ce fanii l-au obligat pe Ivaylo Petev să plece de la Levski pentru că a antrenat-o pe Ludogoreţ, şi l-au dezbrăcat la conferinţa de presă, acum, suporterii bulgari au lovit din nou, de această dată la propriu.

De această dată implicat a fost un fost fotbalist al Stelei. Valentin Iliev a fost agresat de doi suporteri ai propriei echipe, ŢSKA Sofia, pe motiv că le-ar fi ocupat locul de parcare, anunţă sportal.bg

Iliev se afla la baza de pregătire a echipei şi suporterii i-au reproşat acest lucru. "De ce ai parcat acolo? Mută-te sau îţi spargem roţile! Ai grijă", i-au spus ultraşii lui Iliev.

Fundaşul a refuzat să mute maşina, iar suporterii au sărit pe el şi l-au bătut. Imediat, doctorul echipei a sărit în apărarea lui Iliev, însă şi el a fost bătut.

Preşedintele clubului, Alexender Todorov, a anunţat că va lua măsuri: "Eram în birou cînd s-au bătut. Condamn un asemenea comportament! Vom acţiona ca atare, suporterii au avut un comportament prostesc. Iliev nu a promovat pe nimeni".

Citeşte şi: VIDEO Imagini şocante! Ce a păţit antrenorul lui Levski la prima lui conferinţă de presă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
mariuss72
mariuss72  •  24 Octombrie 2013, 16:21
Postat de juliusmad pe 24 Octombrie 2013, 16:16

pai intra pe facebook pe pagina celor de la "Peluza Catalin Hildan-Dinamo" si ai sa vezi ca e adevarat. ce naiba...e un sport, unde e notiune de fair-play??

Nu mai exista, a fost inlocuita de fanatism si ura. Erau vremuri cind mergeam la meci impreuna cu prieteni stelisti, acum ti-e teama sa te duci pe stadion...

juliusmad
juliusmad  •  24 Octombrie 2013, 16:16
Postat de mariuss72 pe 24 Octombrie 2013, 16:07

Esti rautacios, dar na, esti suporter stelist si te inteleg. Nu pot sa comentez ce se intimpla la Dinamo, pentru ca nu stiu exact ce e acolo, am doar informatii din presa, care nu cred ca's tocmai obiective. Nu's de acord cu apucaturile astea de huligani, mi se pare normal sa fie respectat un om care-si face treaba profesionist...dar daca nu se respecta valorile si imaginea clubului care l-a angajat, atunci lucrurile se schimba. Ce s-a intimplat la bulgari cu antrenorul dezbracat, aia e ceva de neinchipuit...dar nici noi nu sintem prea breji cu huliganii care au spart fata jucatorilor pe teren, sau cu presedinte care a batut un suporter.

pai intra pe facebook pe pagina celor de la "Peluza Catalin Hildan-Dinamo" si ai sa vezi ca e adevarat. ce naiba...e un sport, unde e notiune de fair-play??

tandd
tandd  •  24 Octombrie 2013, 16:14

mi-ati sters commentul fara sa zic nimic deosebit,mai ceva ca pe alte timpuri,aveti grija ca ala saracu a murit impushcat

Vezi toate comentariile (9)
Comentează