INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

VIDEO Imagini şocante! Ce a păţit antrenorul lui Levski la prima lui conferinţă de presă

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 08 octombrie 2013 23:05

Ivaylo Petev a avut parte de o primire şocantă la Levski Sofia. După numirea sa pe banca tehnică a echipei, antrenorul a susţinut prima conferinţă de presă.

Fanii celor de la Levski au intrat în sală şi l-au dezbrăcat pe Petev de echipamentul cu însemnele clubului. Reacţia fanilor a fost cauzată de faptul că tehnicianul de 38 de ani a stat pe banca rivalilor de la Ludogoreţ timp de trei sezoane.

Gestul extrem al ultraşilor n-a rămas fără ecou la nivelul conducerii, care a ales să încheie colaborarea cu Ivaylo Petev.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (98)
al_antipa
al_antipa  •  24 Octombrie 2013, 15:59
Postat de borat101 pe 09 Octombrie 2013, 02:17

Incredibil! Ce ipocrizie de ultimul racnet! Ti se face greata! In numele Civilizatiei Moderne: Nu mai folosi cuvante de ONOARE ca "Respect", ca lai injosit rau de tot. Respect intr'o societate ca Romania, Bulgaria, etc... este egal cu Ciordeala cu Forta.... si tupeu ti.g.anesc fara numar fara numar... Nu tie rusine, suntem totusi in anul 2013! A si zis lumea ca acel antrenor si-a declarat si jurat dragoste fata de clubul rival, si are tupeu sa vina ca asa zis "profesionist" la altii?!? Dupa mentalitatile bolnave ca tine, a mai ramas ca Stalin si Hitler ar trebui sa conduca tari ca Franta, Italia, USA, Canada, etc.. ca doar vor fi profesionisti, nu? H>...ai S.i+ctir

PAi ce sa caute Hitler in Italia? Nu l-au avut pe Mussolini?

mihai.79
mihai.79  •  09 Octombrie 2013, 20:50
Postat de godot pe 09 Octombrie 2013, 10:19

Voi nu stiti faptele: 1) S-a pus problema sa fie adus la Levski un antrenor care jurase iubire unui club rival; 2) Suporterii si-au exprimat IN CORPORE nemultumirea timp de 3 luni, cat a tinut zvonul. Au amenintat ca vor boicota meciurile, ca vor invada terenul, ca vor scanda impotriva conducerii, ca vor recurge la violente; 3) Cu toate astea, dupa trei luni in care toata suflarea fanilor a protestat civilizat (e plin netul de petitii, scrisori deschise) si si-a exprimat democratic optiunea de PRINCIPIU in contra aducerii anterenorului, conducerea a ales sa se pise pe fani si faca ce vrea ea. 4) S-a intamplat ce vedeti mai sus - un gest civilizat, unicul gest posibil in coltul asta de lume.

Gest civilizat?!!???..De unde esti frate de ti se pare asa civilizat?..din Kosovo?

kiddu90
kiddu90  •  09 Octombrie 2013, 15:49

Acum, fără să stârnesc discuţii acerbe, dar cum se face că toţi cei care salută acest gest sunt rapidişti? Cred că ne demonstrează multe asta. Ştiu, o să săriţi că noi nu ştim ce e aia ultras şi suntem suporteri de rezultat. Foarte bine, mai bine aşa şi civilizat decât maimuţă coborâtă din copac ca ăştia.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează