INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Principalul vinovat pentru căderea lui Bayern NU ar fi nici Nagelsmann, nici Tuchel, nici Oliver Kahn

Președintele lui Bayern (stânga), Oliver Kahn (centru) și Hasan Salihamidzic (dreapta_, foto: Imago
Președintele lui Bayern (stânga), Oliver Kahn (centru) și Hasan Salihamidzic (dreapta_, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 13:35 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 13:36

Într-un sondaj efectuat de tabloidul Bild, mai mult de jumătate dintre votanți îl fac responsabil  pentru situația de la Bayern pe managerul Hasan Salihamidzic de sezonul modest al campioanei Germaniei, eliminată din Ligă, din Cupă și detronată de Borussia Dortmund în Bundesliga.

Pentru fani, nu echipa sau antrenorii sunt principalii responsabili pentru problemele cu care se confruntă Bayern în acest moment. Potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie realizat de tabloidul Bild, 44 la sută dintre cei 157.000 de participanți îl indică pe managerul Hasan Salihamidzic.

Răzvan Lucescu s-a enervat după ultimul eșec al lui PAOK: „Se fac mari eforturi ca Panathinaikos să ia titlul. Îmi vine să merg pe jos 100 de kilometri după o înfrângere decisă astfel”
PAOK - PANATHINAIKOS 1-2
Răzvan Lucescu s-a enervat după ultimul eșec al lui PAOK: „Se fac mari eforturi ca Panathinaikos să ia titlul. Îmi vine să merg pe jos 100 de kilometri după o înfrângere decisă astfel”

La Bayern, sunt tot mai mari îndoieli în privința lui Salihamidzic

Jucătorii sunt pe locul doi, cu 30 de procente, iar „bronzul" îi revine directorului executiv Olive Kahn (18%). Antrenorul Julian Nagelsmann și succesorul său, Thomas Tuchel, sunt văzuți vinovați de doar 3 procente dintre votanți.

În privința lui Salihamidzic, fost jucător al lui Bayern, Consiliul de Supraveghere al clubului ar avea tot mai mari îndoieli. Conform bisăptămânalului Kicker sportmagazin, "după conflictul cu antrenorul Hansi Flick, din 2021, el a fost cel care a insistat pentru aducerea lui Julian Nagelsmann, cu un contract pe cinci ani".

„Bayern e o pălărie prea mare"

În plus, „sub conducerea sa modestă au apărut toate disensiunile dintre Nagelsmann și jucători. În club sunt tot mai mulți aceia care consideră că Bayern este o pălărie prea mare pentru Salihamidzic".

Echipa a fost eliminată din Cupa Germaniei și din Liga Campionilor, iar acum riscă să rateze al 11-lea titlu consecutiv în Bundesliga, după ce a fost detronată de Borussia Dortmund în clasament, cu 5 etape înaintea fluierului final al sezonului. Bild dezvăluie că Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic vor fi puși în discuția Consiliului de Supraveghere pe 22 mai.

2026e anul în care lui Salihamidzic îi expiră contractul cu Bayern. Kahn are un acord valabil până-n decembrie 2024

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Luciano Spalletti este superstițios după victoria cu Juventus: „Așteptăm să deschidem inimi și sticle. Eu nu sărbătoresc înainte”

Ter Stegen, zidul Barcelonei! A egalat recordul lui Bravo, mai are nevoie de un meci ca să-i egaleze pe Cech și Oblak

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează