INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ter Stegen, zidul Barcelonei! A egalat recordul lui Bravo, mai are nevoie de un meci ca să-i egaleze pe Cech și Oblak

Portarul Barcelonei, Marc-André ter Stegen, foto: Imago
Portarul Barcelonei, Marc-André ter Stegen, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 11:23 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 11:23

Portarul Barcelonei, Marc-André ter Stegen, a bifat în derby-ul cu Atletico (1-0) al 23-lea meci fără gol încasat în La Liga 2022/2023. Și-i mai trebuie unul pentru a-l egala pe cel european, deținut de Cech și de Oblak. „Cu Atletico a fost din nou ca un zid” - a remarcat cotidianul Marca.

Ferran Torres a marcat golul victoriei Barcelonei, duminică, în derby-ul cu Atletico Madrid (1-0). Însă suflarea blaugrana îl sărbătorește pe portarul Marc-André ter Stegen!

De Gea n-a apărat nimic, nici cu notițe ascunse în prosop: „Parcă-i o hologramă”
MANCHESTER UNITED
De Gea n-a apărat nimic, nici cu notițe ascunse în prosop: „Parcă-i o hologramă”

Ter Stegen, aproape de recordul european: „Cel mai bun din lume”

„Cel mai bun portar din lume!", a titrat gruparea catalană într-o postare pe Twitter, cu trimitere la faptul că goalkeeper-ul german a bifat contra madrilenilor al 23-lea meci fără gol încasat în acest campionat.

El a egalat astfel recordul intern al clubului, înregistrat de chilianul Claudio Bravo în stagiunea 2014/2015. Lui Ter Stegen îi mai lipsește o partidă pentru a egala un alt record, cel european, deținut de Petr Cech (Chelsea, 2004/2005) și de Jan Oblak (Atletico, 2015/2016).

„A fost din nou ca un zid al Barcelonei”

Și încă ceva. Barca a primit doar nouă (!) goluri în acest sezon, astfel că Ter Stegen poate doborî și recordul celor mai puține goluri primite într-un sezon din LaLiga. Acesta este în prezent de 18 goluri.

Împotriva lui Atletico, Ter Stegen a bifat a 4-a partidă consecutivă în care și-a păstrat poarta intactă. Iar cotidianul Marca a punctat: "Nu a avut prea multe mingi de apărat. Dar când a fost solicitat, el a acționat cu siguranța și determinarea care îl caracterizează. Remarcabil la șuturile lui Griezmann și Carrasco. A fost din nou ca un zid".

9ani sunt de când Ter Stegen evoluează la Barcelona. Transferat în 2014, el a fost martor la recordul înregistrat de Claudio Bravo în 2014/2015, 23 de partide fără gol primit

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

A început sărbătoarea! Imagini fabuloase din Napoli: zeci de mii de fani au ieșit pe străzi după victoria cu Juve. Când pot fi campioni matematic

Mircea Lucescu ar putea să nu mai revină la Dinamo Kiev după operație » Meciul cu Shakhtar ar putea fi ultimul al carierei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează