INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Deplasare dificilă pentru Dortmund la Bremen. Leverkusen, Bayern și Stuttgart, favorite acasă

Bayern a câștigat în tur, la Mainz, cu 3-1
Bayern a câștigat în tur, la Mainz, cu 3-1

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2024 15:55 / Actualizat vineri, 08 martie 2024 15:55

Etapa a 25-a din Bundesliga propune un meci interesant sâmbătă, la Bremen, unde Werder, locul 8, primește vizita vicecampioanei Borussia Dortmund. Liderul Leverkusen, campioana Bayern și revelația VfB Stuttgart evoluează în fața propriilor suporteri și au adversari accesibili.

Programul complet al etapei cu numărul 25

Dacă în runda precedentă, după remiza înregistrată de Bayern la Freiburg (2-2), liderul Bayer Leverkusen a mărit distanța care-l separă de actuala campioană la 10 puncte, etapa cu numărul 25 nu pare să aducă modificări pe podium. Cel puțin, la prima vedere.

Leverkusen, Bayern și VfB Stuttgart joacă toate pe teren propriu și au adversari la îndemână: Wolfsburg, locul 13, Mainz, penultima clasată, respectiv Union Berlin (poziția a 14-a). Cel mai interesant duel se anunță la Bremen, acolo unde Werder, locul 8, primește vizita vicecampioanei Borussia Dortmund (4).

VfB Stuttgart vizează a treia victorie cu Union în acest sezon

VfB Stuttgart și Union Berlin s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon. De fiecare dată s-au impus șvabii: 3-0 în octombrie trecut, la Berlin, 1-0 în Cupa Germaniei. În mare formă, ocupanta locului 3 este favorită și vineri, chiar dacă bilanțul duelurilor directe este egal: 3 - 6 - 3.

Meci de 1 solist pentru Bayern Munchen cu Mainz 05

Bayern a luat o gură de moral, marți, în Liga Campionilor, la 3-0 cu Lazio, și astfel a mai stins din amărăciunea punctelor pierdute la Freiburg, unde a fost egalată la doi în finalul partidei. Campioana a câștigat și în tur, la Mainz (3-1), și e favorită clară în delul de sâmbătă. Are de partea sa și bilanțul întâlnirilor directe: 28 de victorii, 3 egaluri, 7 înfrângeri.

Borussia Dortmund riscă să piardă poziția a patra

Borussia, locul 4, are un singur punct în fața următoarei clasate, RB Leipzig. Astfel că la Bremen nu-și poate permite pași greșiți, mai ales în condițiile în care est-germanii au un meci ușor, acasă, cu ultima clasată Darmstadt. În tur, Dortmund și-a adjudecat toate punctele, scor 1-0, dar sezonul trecut și-au împărțit victoriile, fiecare a câștigat pe terenul celeilalte.

Bayer Leverkusen vrea să-și mențină invincibilitatea

„Farmaciștii” din Leverkusen au tras o sperietură zdravănă, joi, în prima manșă a „optimii” din Europa League cu Qarabag. Conduși la pauză cu 2-0, au revenit în repriza a doua și au egalat în al doilea minut al prelungirilor dictate de arbitru! Astfel au ajuns la 35 de partide consecutive fără eșec, record pe care au posibilitatea să-l îmbunătățească duminică, în fața lui VfL Wolfsburg. O echipă care nu strălucește în acest sezon și se află abia pe poziția a 13-a în clasament.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Antrenați de Marius Sava, juniorii U13 ai Craiovei au bătut Bayern Munchen!

Mai puteți citi:

Qarabag la un pas să încheie seria de invincibilitate a lui Leverkusen. Nebunie în prelungiri!

L-a refuzat la Bayern pentru a-l avea la Manchester City? Planul diabolic al lui Pep Guardiola

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează