INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bundesliga nu se mai reia pe 9 mai » Decizia de ultim moment luată de nemți + urmează consultări cu Angela Merkel

Bundesliga nu se va mai relua pe 9 mai. foto: Guliver/Getty Images
Bundesliga nu se va mai relua pe 9 mai. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 23 aprilie 2020 10:34

BUNDESLIGA. Miniștrii sportului din landurile germane consideră că jumătatea sau chiar sfârșitul lui mai ar fi potrivite pentru reluarea campionatului. Încă n-au OK-ul Ministerului Sănătății și vor să se consulte și cu cancelarul Angela Merkel, pe 30 aprilie.

Bundesliga face un pas înapoi. 9 mai, data vehiculată cel mai des pentru reluarea campionatului, "nu este cea mai potrivită". 

Aceasta e concluzia la care au ajuns miniștrii sportului din landurile germane, în condițiile în care premierii Markus Söder (Bayern) și Armin Laschet (Nordrhein-Westfalen) și-au dat acordul de principiu în ceea ce privește revenirea pe teren luna viitoare. 

Argumente în favoarea amânării? Încă nu s-a primit OK-ul Minsterului Sănătății și al Institutului Robert Koch (medicină socială, epidemiologie). Iar liderii menționați anterior vor să meargă mai întâi la consultări cu cancelarul Angela Merkel, ceea ce se va întâmpla abia pe 30 aprilie. 

Atunci, foarte pobabil, se va stabili și data exactă pentru reluarea sezonului, dată care, potrivit informațiilor obținute de Kicker sportmagazin, va fi mai degrabă 15 mai sau chiar sfârșitul lui mai!

148.435 de persoaneinfectate sunt la această oră în Germania. S-au înregistrat 5.124 de decese

"Spectatorii" sunt deja în tribune

Deși startul se amână, suporterii Borussiei M'gladbach sunt pregătiți. Ei au comandat 6.500 de manechine de carton cu figurile abonaților, la 19 euro bucata, iar 2.000 dintre acestea au fost deja montate în tribune, astfel încât jucătorii să aibă senzația că sunt susținuți.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

COVID-19. Mesut Özil câștigă 350.000 de lire pe săptămână și are vilă de 10 milioane, dar refuză tăierea salariului

Fotbalul european, fără video-arbitraj » Planul UEFA pentru reluarea competițiilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
983753198303624
Ispas Ionut  •  23 Aprilie 2020, 11:45

Da de parca in antalya este zona fara corona...idioti...

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  23 Aprilie 2020, 11:38

V am mai spus. Nu.incepe mimic nicaieri

dora
dora  •  23 Aprilie 2020, 11:29

Neserioși. Trebuiau sa inceapa pe 30 aprilie, au amanat pe 9 mai si acum au amanat-o din nou, cu 2-3 saptamani. Sa mai faci, pe viitor, ce fac nemții..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează