INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

BUNDESLIGA. VIDEO + FOTO Repriză cu 7 goluri în Paderborn - Dortmund! Cum arată clasamentul

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 19:11

Borussia Dortmund s-a impus autoritar în deplasarea de la Paderborn, scor 6-1, după o repriză secundă formidabilă, și rămâne la 7 puncte de liderul Bayern Munchen. 

Fără starul Haaland, accidentat, Dortmund părea să se chinuie pentru o victorie la Paderborn. Cel puțin asta credeau toți după prima repriză, una încheiată fără gol marcat. Lucien Favre a găsit soluția la vestiare, iar Borussia s-a dezlănțuit. 

Repriză cu 7 goluri în Paderborn - Dortmund

Deschiderea scorului a venit în minutul 54, când Thorgarn Hazard a profitat de o respingere greșită a portarului gazdelor. Sancho a făcut 2-0 după doar 3 minute, trimițând mingea în poarta goală, din 3 metri. Paderborn a redus din diferență prin Hunnemeier, din penalty, în minutul 72, dar nu a reușit decât să îi enerveze pe oaspeți. 

+10 FOTO

Sancho a făcut dubla în minutul 74, cu un șut din interiorul careului. Pasator a fost Hazard. Hakimi și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu o execuție în cross de la 10 metri, în minutul 85. Schmelzer a finalizat o acțiune superbă, în viteză, în minutul 89, iar cuvântul final l-a avut tot Sancho, pe contraatac, în primul minut de prelungire.

FINAL » Paderborn - Dortmund 1-6

  • Au marcat: Hunemeier '72 (pen.) / T. Hazard '54, J. Sancho '57 '74, Hakimi 85, Schmelzer 89, Sancho 90+1
  • Vezi VIDEO de la meci 

Gladbach rămâne pe podium

În primul meci al zilei din Bundesliga, Borussia Monchengladbach a învins-o categoric pe Union Berlin, scor 4-1. Starul partidei a fost Marcus Thuram, cu două reușite. Prima, în minutul 41, a venit cu o lovitură de cap din 10 metri. A doua, la scorul de 2-1, în urma unei demarcări excelente în careul mic, în minutul 59. 

Victoria de astăzi o readuce pe Monchengladbach pe podium în Bundesliga. Union Berlin este pe locul 14, la 4 puncte de locul de baraj. 

Clasament live Bundesliga

Programul etapei #29 

Citește și alte știri despre Bundesliga: 

BAYERN MUNCHEN - DUSSELDORF 5-0 » Bavarezii se distrează în Bundesliga! Ploaie de goluri în confruntarea cu Fortuna

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează