INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CADIZ - REAL MADRID 1-1

ATENȚIE, IMAGINI DURE! Eden „s-a hazardat”! Intrare violentă la ultimul meci al Realului: victima a publicat o imagine horror

Eden Hazard, faultându-l pe jucătorul celor de la Cadiz, Carlos Akampo
Foto: Imago
Eden Hazard, faultându-l pe jucătorul celor de la Cadiz, Carlos Akampo Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 18:58 / Actualizat luni, 16 mai 2022 19:09

Meciul Cadiz - Real Madrid, terminat la egalitate, scor 1-1, a avut un moment controversat, după ce Eden Hazard (31 de ani) l-a faultat dur pe Carlos Akapo (29), intrare în urmă căreia fundașul gazdelor s-a ales cu o accidentare gravă.

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, Cadiz spera la o victorie în fața campioanei Real Madrid, venită fără mai multe vedete pe Estadio Nuevo Mirandilla. 

Consolarea lui Cristiano Ronaldo după un sezon ratat la Manchester United » Achiziție de un milion de euro!
ANGLIA
Consolarea lui Cristiano Ronaldo după un sezon ratat la Manchester United » Achiziție de un milion de euro!

La scorul de 1-1 în minutul 75, Cadiz putea beneficia de un om în plus dacă „centralul” Mateu Lahoz decidea să-l elimine pe Hazard. Belgianul, aflat la primul meci din februarie a avut o intrare întârziată asupra lui Akapo, după ce fundașul dreapta șutase la poartă. Acesta l-a călcat dur în aer pe fotbalistul din Guineea Ecuatorială, provocându-i o accidentare serioasă.

După partidă, Akapo a postat imagini cu piciorul său, precizând că a suferit o fractură la două metatarsiene după intrarea lui Hazard. Acesta a prezentat și o radiografie a piciorului în care se poate observa consecința intrării atacantului de la Real Madrid, care a fost „răsplătit” doar cu un cartonaș galben.

„Mulțumesc oamenilor cărora le-a păsat, am al doilea și al treilea metatarsian rupt. Acum este timpul să mă recuperez și să «mor» weekend-ul viitor (n.r. - când Cadiz joacă ultimul meci pentru salvarea de la retrogradare)”, a fost mesajul acestuia pe Twitter.

Lipsește la meciul decisiv pentru salvarea de la retrogradare

A treia retrogradată, după Levante și Alaves, va fi stabilită în ultima etapă. Ultimul loc retrogradabil, 18, este ocupat în prezent de Cadiz.

Cu o etapă înainte de final, Cadiz și Mallorca au câte 36 de puncte, cei din urmă având avantaj în meciurile directe (1-1 în tur, 2-1 în retur). Așadar, la egalitate de puncte, Mallorca ar termina deasupra celor de la Cadiz.

Există și scenariul în care ambele echipe s-ar salva de la retrogradare. La rândul ei, Granada tremură înainte de ultima rundă, cu 37 de puncte. Dacă ar pierde în ultima rundă, iar Mallorca și Cadiz ar câștiga, Granada ar pica în „B”.

Citește alte știri din fotbalul internațional: 

Moment incredibil în prime-time la o televiziune din Rusia » Colosul Dzyuba, confundat: „Tocmai am realizat că am discutat cu altcineva”
rUSIA
Moment incredibil în prime-time la o televiziune din Rusia » Colosul Dzyuba, confundat: „Tocmai am realizat că am discutat cu altcineva”
Unde va juca din vară Griezmann, prins între Atletico și Barcelona: „E sigur”
MERCATO
Unde va juca din vară Griezmann, prins între Atletico și Barcelona: „E sigur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează