INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EUROPA LEAGUE

VIDEO + FOTO „Kaputt pe Kamp Nou” » 26.000 de fani germani au cumpărat abonamentele de la socios catalani absenți + S-a cerut demisia lui Laporta!

Invazia fanilor lui Eintracht a depășit toate așteptările Barcelonei// Foto-IMAGO / Revierfoto
Invazia fanilor lui Eintracht a depășit toate așteptările Barcelonei// Foto-IMAGO / Revierfoto

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 12:56 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 14:51

Barcelona a capotat lamentabil cu Frankfurt, scor 2-3 (1-1 în tur), jucând ca în deplasare, fluierată de suporterii lui Eintracht. Mundo Deportivo a ironizat situația jenantă, iar președintele Joan Laporta a protestat: „M-am simțit rănit! Ce am văzut e o rușine ce nu se mai poate repeta”.

Barcelona a părăsit Europa League și nu mai are decât varianta campionatului pentru a ajunge în Ligă în sezonul viitor. A surprins eșecul în returul „sfertului” cu Eintracht (2-3), dar mai ales atmosfera ostilă formației blaugrana pe Camp Nou, cucerit joi și în tribune de nemți! 

„Kaputt pe Kamp Nou”, a titrat pe copertă Mundo Deportivo, în timp ce Sport a scris „E inadmisibil să jucăm acasă într-o oală sub presiune germană!”, criticând prestația trupei lui Xavi și raportul neverosimil de forțe în ceea ce privește numărul susținătorilor.

Florinel Coman ar putea pleca de la FCSB la o rivală din play-off: „A adus cineva în discuție această ipoteză”
FCSB
Florinel Coman ar putea pleca de la FCSB la o rivală din play-off: „A adus cineva în discuție această ipoteză”

Invazia fanilor lui Eintracht a depășit toate așteptările Barcelonei

Terestru, pe mare și prin aer, invazia fanilor lui Eintracht a depășit toate așteptările gazdelor. Un val alb de 30.000 de oameni a „inundat” străzile capitalei Cataluniei și, deși oficial numai 5.000 aveau bilete (cota rezervată oaspeților de UEFA), aproape toți au izbutit să intre pe stadion. Așa a fost posibil ca elevii lui Xavi să fie fluierați la încălzire („am crezut că sunt la Frankfurt”, a spus Ter Stegen). 

„Ne așteptam să vedem 70.000 ori 80.000 de fani catalani. Aici a părut ca o finală. A fost o greșeală de calcul din partea noastră. Clubul va verifica ce s-a întâmplat”, s-a plâns antrenorul Xavi. „Ca fan al Barçei, m-am simțit rănit. Ce am văzut e o rușine ce nu se mai poate repeta!”, s-a revoltat președintele Laporta.

Episodul 2: România - Italia 1-0, în preliminariile pentru CE '84 » Loți Boloni a avut cifre impresionante + cine a fost marea surpriză a „tricolorilor”
ISTORIA LA RAPORT
Episodul 2: România - Italia 1-0, în preliminariile pentru CE '84 » Loți Boloni a avut cifre impresionante + cine a fost marea surpriză a „tricolorilor”

Fanii lui Eintracht au cumpărat abonamentele de la socios catalani absenți

Cum s-a ajuns aici? Există 26.000 de socios ce au anunțat că nu vor mai veni la meciuri în acest sezon și de conjunctura creată au profitat suporterii vizitatorilor. Nemții cu card spaniol sau cei ajunși acolo de la Frankfurt au achiziționat online sau au cumpărat bilete de la catalanii absenți, pentru că din Germania li se refuza operațiunea, din cauza IP-ului de client. 

+3 FOTO

Astfel că, în afara celor 5.000 din sectorul rezervat, au apărut încă 25.000, răspândiți pe Camp Nou, care au sărbătorit zgomotos golurile lui Kostic (2) și Borre și s-au bucurat mult timp după fluierul final cu jucătorii lui Glasner pentru calificare! Barça a putut doar să revină de la 0-3 la 2-3 în minutul 90+11, spre nemulțumirea publicului minoritar.

Galeria Barcelonei a părăsit la pauză peluza, în semn de protest

Unii au luat atitudine față de scenele fără precedent. Ultrașii din peluza de Nord, surclasați numeric, au plecat la pauză și nu s-au mai întors la locurile lor decât în minutul 10 din repriza secundă. 

Semnele lor erau evidente, cerându-i demisia lui Laporta pentru gestionarea jenantă a vânzării biletelor și încercând să trezească publicul catalan. Fără succes!

Ceea ce au reușit suporterii noștri pe Camp Nou este foarte greu de crezut că se mai poate întâmpla oriunde în altă parte în lume. Ne-au susținut formidabil și le mulțumim mult. 

- Oliver Glasner, antrenor Eintracht

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Incidente grave pe stadion la Lyon » Polițiștii au folosit sprayuri cu piper contra fanilor!

Mircea Lucescu atrage și la 76 de ani: „A primit oferte de la alte cluburi, chiar și de la o echipă națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gago747
gago747  •  15 Aprilie 2022, 17:42

Stadionul Neu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  15 Aprilie 2022, 17:33

Nu erau germani, erau suporterii Barcei imbracati in alb. S-au intalnit cu Laporta niste suporteri ai lui Real sub acoperire si i-au promis coregrafie gratis :)))))))

leu.mr
leu.mr  •  15 Aprilie 2022, 16:22

1)"nu mai are decât varianta campionatului pentru a ajunge în Ligă" ??? Vezi ca Barca e pe locul 2, nu pe locul 8 ca sa fie stresata de ajungerea in UCL! 2) Vezi ca exista VPN, asa ca varianta IP de client german, nu tine !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează