INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

VIDEO Incidente grave pe stadion la Lyon » Polițiștii au folosit sprayuri cu piper contra fanilor!

Incidente grave pe stadion la Lyon// Foto: Imago
Incidente grave pe stadion la Lyon// Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 12:27 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 13:30

Ultrașii lyonezi de la ambele peluze au încercat să invadeze terenul la sfârșitul meciului. Bătându-se cu polițiștii, care au intervenit rapid. West Ham, 1-1 și 3-0 cu Lyon în „sferturile” Europa League, s-a calificat după aproape o jumătate de secol într-o semifinală continentală.

După 46 de ani, West Ham e iar în semifinalele unei competiții continentale. În 1976, a atins chiar finala Cupei Cupelor (2-4 cu Anderlecht). În 2022, tocmai a trecut de „sferturile” Europa League, după 3-0 pe terenul lui Lyon (1-1 în tur). 

Episodul 2: România - Italia 1-0, în preliminariile pentru CE '84 » Loți Boloni a avut cifre impresionante + cine a fost marea surpriză a „tricolorilor”
ISTORIA LA RAPORT
Episodul 2: România - Italia 1-0, în preliminariile pentru CE '84 » Loți Boloni a avut cifre impresionante + cine a fost marea surpriză a „tricolorilor”

Declan Rice, atacat de fanii lui Lyon

Meciul din Franța s-a încheiat cu incidente grave pe stadion. Când Declan Rice a fost înlocuit, ultrașii lui OL au aruncat spre cu tot felul de obiecte transformate în proiectile. 

La final, fanii lyonezi de la ambele peluze au pornit haosul. Au lansat torțe și au încercat să invadeze terenul. Stewarzii au format un cordon pentru a-i opri. 

Ciocniri violente cu forțele de ordine

Polițiștii au intervenit rapid. Au urmat ciocniri violente, forțele de ordine folosind sprayuri cu piper împotriva fanilor, potrivit presei franceze.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Tulburător! Două momente impresionante la amicalul lui Șahtior: ce au făcut fetele rămase fără tată și băiatul salvat din subsolul teatrului din Mariupol

Răzvan Lucescu șochează din nou: „Sunt fanul lui Marseille” » După ce i-a amenințat pe ultrașii francezi!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rocky5
rocky5  •  15 Aprilie 2022, 16:01

Bine că frantujii știu să ne critice pe noi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează