INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CONFERENCE LEAGUE

Răzvan Lucescu șochează din nou: „Sunt fanul lui Marseille” » După ce i-a amenințat pe ultrașii francezi!

Răzvan Lucescu// Foto: IMAGO / PanoramiC
Răzvan Lucescu// Foto: IMAGO / PanoramiC

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 09:41 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 10:19

Eliminat cu PAOK din Conference League, după două înfrângeri în fața lui OM, 1-2 în tur, 0-1 în manșa secundă, Răzvan Lucescu (53 de ani) a spus: „Vreau ca Marseille să câștige trofeul. E favorita mea”. În urmă cu o săptămână, îi avertiza pe fanii francezi: „Ați face bine dacă n-ați veni la Salonic”.

La fel ca în urmă cu 16 ani, la Rapid, când părăsea Cupa UEFA în „sferturi”, după 1-1 și 0-0 cu Steaua, Răzvan Lucescu nu se califică nici acum în semifinalele Conference League, pierzând de două ori la limită (1-2 și 0-1), deși PAOK și-a creat foarte multe ocazii, mai ales la Salonic. 

Episodul 2: România - Italia 1-0, în preliminariile pentru CE '84 » Am răpus Italia cu un Balaci fenomenal: 5-0 cu Gentile, 8-3 cu Bruno Conti
ISTORIA LA RAPORT
Episodul 2: România - Italia 1-0, în preliminariile pentru CE '84 » Am răpus Italia cu un Balaci fenomenal: 5-0 cu Gentile, 8-3 cu Bruno Conti

Răzvan Lucescu: „Sper să fiți primiți la fel cum am fost primiți noi” 

Alt subiect legat de Răzvan a ieșit însă mai mult în evidență la această dublă manșă. Săptămâna trecută, la tur, marcat de incidentele din noaptea ce a precedat partida, ultrașii marseillezi hăituindu-i pe fanii greci prin tot orașul și atacând inclusiv hotelul echipei, antrenorul în vârstă de 53 de ani a amenințat suporterii francezi. 

„Sper ca Marseille să fie primită la retur exact cum am fost noi primiți aici. Sunt foarte dezamăgit de ce am văzut aici, e o imagine foarte rea pentru oraș”, a declarat Lucescu la conferință, lansând în momentul în care părăsea sala: „Fanii voștri ar face bine dacă n-ar veni la Salonic”

Două lovituri importante reușite de Dinamo » Ce pregătesc „câinii” pentru fani în sezonul viitor
DINAMO
Două lovituri importante reușite de Dinamo » Ce pregătesc „câinii” pentru fani în sezonul viitor

Răzvan Lucescu: „Vi s-au părut șocante cuvintele mele?” 

Ulterior, autoritățile elene i-au transmis lui OM că nu le poate garanta siguranța suporterilor săi, apoi UEFA le-a interzis să călătorească în Grecia. 

Nu pot fi fericit. Noi am avut multe șanse de gol, dar nu am înscris, în timp ce ei și-au creat o fază și au punctat. Meritam calificarea, dar rămânem acasă. Totuși, părăsim Europa cu fruntea sus. 

- Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Miercuri, la Salonic, tehnicianul lui PAOK le-a transmis jurnaliștilor din Hexagon că nu regretă ce a afirmat pe 7 aprilie: „Vi s-au părut șocante cuvintele mele și m-ați criticat pe mine, în loc să faceți acest lucru cu ultrașii lui Marseille, după toate acele incidente”. 

Ar fi miracol să piardă Dan Petrescu » Antrenorul lui CFR Cluj nu a mai trecut prin asta de peste 15 ani
CFR CLUJ - FCSB
Ar fi miracol să piardă Dan Petrescu » Antrenorul lui CFR Cluj nu a mai trecut prin asta de peste 15 ani

Răzvan Lucescu: „O lecție bună dată de suporterii noștri” 

La sfârșitul meciului, învins a doua oară în șapte zile, i-a surprins iar pe ziariștii francezi. „Acum, sunt fanul lui Marseille. Vreau ca ei să câștige trofeul”, a declarat el într-un interviu pentru Canal+. „E o echipă foarte bine organizată, cu jucători de calitate. Pot spune că e favorita mea”. 

A încheiat cu o pledoarie pentru susținătorii lui PAOK: „A fost o lecție bună dată de suporterii noștri celor de la Marseille. Toată lumea se teme să vină aici, toată lumea se teme să joace aici, dar e o atmosferă foarte frumoasă pentru un meci de fotbal. Așa ar trebui să fie și la Marseille”.

Nu știu dacă Marseille a mai avut un adversar care să-și creeze atâtea ocazii. În prima repriză, a profitat de greșelile noastre, iar în a doua nu ne-a amenințat deloc. În tur, ne-a înscris două goluri din două acțiuni. 

- Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Răzvan Lucescu: „Un sistem construit în favoarea lui Olympiakos” 

La conferința de joi seară, Lucescu a atacat-o și pe Olympiakos, după amânarea meciului cu PAOK, care ar fi trebuit să se joace weekendul trecut. 

„E o regulă creată pentru Olympiakos. Nimeni nu se aștepta ca PAOK să ajungă atât de sus în Europa. Întreg acest sistem a fost construit în favoarea lui Olympiakos. Au echipă bună, dar știm că încearcă mereu să ne provoace probleme. Văd că noi suntem în ascensiune și se tem de noi”, a spus Răzvan Lucescu.

VIDEO. Răzvan Lucescu: „Unul dintre cei mai buni ani din istoria lui PAOK! Echipa redevine încet, încet o formație invincibilă”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Încă o lovitură pentru Barcelona după eliminarea din Europa League » Un jucător de bază riscă să rateze tot sezonul

Explicațiile lui Xavi după eliminarea incredibilă a Barcelonei: „A fost o noapte fatidică. Jucătorii nu au reușit să facă asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
107390053917829
Mihai Badea  •  15 Aprilie 2022, 11:10

O echipa "invicibila", la fel fel ca si gramatica antrenorului ei! Nu stiu, insa, la ce competitii se refera...!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează