INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BARCELONA - EINTRACHT 2-3 (3-4 LA GENERAL)

Încă o lovitură pentru Barcelona după eliminarea din Europa League » Un jucător de bază riscă să rateze tot sezonul

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 08:19 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 08:45

După eliminarea din sferturile Europa League, 2-3 cu Eintracht Frankfurt pe Camp Nou, după 1-1 în Germania, Barcelona mai primește o veste proastă: Pedri ar putea rata tot sezonul.

Jucător de bază la Barcelona și în naționala Spaniei, Pedri a fost înlocuit la pauza meciului de Xavi, care l-a introdus pe Frankie De Jong. Antrenorul catalanilor nu l-a scos pe mijlocașul de 19 ani din rațiuni tactice, ci pentru că acesta acuza probleme medicale.

Barcelona - Eintracht Frankfurt 2-3. Laporta și Xavi, scandalizați de ce s-a întâmplat în tribune, nu de eliminare: „Avem deja informații. E o rușine!”
Barcelona - Eintracht 2-3
Barcelona - Eintracht Frankfurt 2-3. Laporta și Xavi, scandalizați de ce s-a întâmplat în tribune, nu de eliminare: „Avem deja informații. E o rușine!”

Pedri poate rata tot sezonul după Barcelona – Eintracht

Mundo Deportivo dezvăluie în ultima parte din prima repriză, la finalul căreia Eintracht conducea cu 2-0, Pedri a primit o lovitură puternică și nu a putut continua partida.

Mijlocașul a acuzat dureri la tendonul coapsei piciorului stâng și urmează să facă mai multe investigații. Totuși, catalanii nu sunt optimiști. Astfel, potrivit presei din Spania, din primele estimări, Barcelona se așteaptă ca Pedri să mai joace până la finalul sezonului.

Adus de Barcelona în vara lui 2020, Pedri a jucat doar 22 de partide în acest sezon. A mai suferit o accidentare garavă în acest sezon. Din cauza unor probleme apărute tot la coapsa piciorului stâng, el a ratat 22 de partide, din septembrie până în ianuarie.

„Trebuie să vedem ce are Pedri. Dacă e o leziune musculară e o veste proastă”, a spus Xavi, antrenorul Barcelonei, la conferința de la finalul meciului.

Aflată pe locul 2 în La Liga, la 12 puncte de Real Madrid, care are un meci în plus, Barcelona mai are de jucat 8 partide în acest sezon. Catalanii mai au meciu doar în campionat, contra celor de la Cadiz, Real Sociedad, Rayo Vallecano, Mallorca, Betis, Celta Vigo, Getafe și Villarreal.

VIDEO Imagini tari de la antrenamentele Barcelonei

Citește și: 

Știm semifinalele Conference League » Mitriță și Lucescu au părăsit competiția. A mai rămas doar Valentin Cojocaru

Barcelona - Frankfurt. Ultrașii catalani au părăsit la pauză peluza de pe Camp Nou, în semn de protest

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează