INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Când cluburile din Liga 1 cer ajutor de la Guvern, Benfica donează și hrănește 3.000 de persoane izolate din cauza coronavirusului

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 18:58

Benfica, campioana Portugaliei, a donat un milion de euro pentru lupta împotriva coronavirusului.

Banii donați vor fi investiți în achiziționarea aparatelor de ventilație și a materialelor de protecție. Formația din capitala Portugaliei a asigurat și hrana pentru 3.000 de persoane aflate în izolare. 

Benfica, donație împotriva coronavirusului

„Prin intermediul acestei inițiative încercăm să combatem calamitatea căzută asupra țării și să transmitem un puternic mesaj de solidaritate cu portughezii. Vrem să le mulțumim medicilor, forțelor de ordine și tuturor celor care se pun zilnic în pericol”, se arată în comunicatul emis de Benfica.

1.280 de cazuride coronavirus au fost confirmate în Portugalia până astăzi, ora 19:00. 12 persoane și-au pierdut viața

Cluburile de fotbal cer ajutor

Coronavirusul a provocat o criză financiară de proporții în sportul mondial. Cluburi din întreaga lume, de la cele mai bogate din Italia, până la formațiile din Liga 1, cer intervenția statului pentru a putea supraviețui. Vezi care e situația în România!

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește și alte știri despre coronavirus: 

Mesaj dur după OUG privind salariile jucătorilor: „Știți doar să stați cu mâna întinsă” + De ce premierul Orban a avut replica: „Vi s-ar părea normal ca statul să achite salariile la FCSB?!"

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (3)
1678029119091529
Antoaneta-iozefina Ciobanu  •  21 Martie 2020, 20:02

Cum sa dai bani de la buget ptr niste activitati care nu produc nimic si ptr fotbalisti care au niste salarii enorme.Este contra oricarui bun simt.Omenirea poate trai si fara fotbal,dar fara industrie ,comert si agticultura nu putem exista ca civilizatie.Este ultima noastra teama sa murim de grija fotbalistilor.Avand in vedere ca au conditie fizica pot foarte bine sa munceasca in constructii ptr a-si castiga existenta.Va rog nu le mai plangeti de mila.

schwartz69
schwartz69  •  21 Martie 2020, 19:48

Mi se rupe sufletul, saracutii de ei ! Nu doresc raul nimanui, dar astia chiar merita sa moara de foame ! Niste clovni, niste non valori cu ifose ! Ii primesc la mine in santiere, daca vor bani !

randoom...___
randoom...___  •  21 Martie 2020, 19:38

fara suparare,dar Steaua din liga 1 a donat sume uriase. ca sa ce sa fie furata in decembrie 2014 de statul roman pentru absolut nimic? bah,daca,clona csa facea cu numele si marca Steaua 3,7 milioane de euro cum au spus,nu zicea nienmeni nimic,dar astia dau o gaura in buget de milioane de euro,nu aduc la buget 3,7 milioane de euro anual. asa ca dati inapoi la Steaua din liga 1 numele si marca ca voi nu aveti ce face cu ea,inca din contra,doar pierdeti bani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează