INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Când și unde se va termina cariera lui Lewandowski. „Mă simt în locul potrivit și la momentul potrivit!”

Robert Lewandowski (Barcelona)
Robert Lewandowski (Barcelona)

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 12:31 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 12:51

Robert Lewandowski (35 de ani) a mărturisit, într-un interviu publicat de cotidianul Marca, că își dorește să mai joace trei-patru ani. „Am încă pasiune pentru fotbal și mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Doar corpul îmi va spune când să pun stop!”, a declarat atacantul polonez al Barcelonei.

Este de un sezon și jumătate la Barcelona și s-a adaptat repede. Se simte fericit la echipă și este încântat de oraș. 

Într-un interviu pe podcastul „Club del Deportista", publicat și de ziarul Marca, Robert Lewandowski dezvăluie că nu își face încă planuri de viitor, dar are senzația că poate să mai joace fotbal trei sau patru ani și nu vrea să se facă antrenor după retragere. 

Probleme pentru Carlo Ancelotti? Președintele federal care-l susținea pe italian a fost înlăturat de justiție!
SPANIA
Probleme pentru Carlo Ancelotti? Președintele federal care-l susținea pe italian a fost înlăturat de justiție!

Ambiția i-a rămas aceeași și dorința de a mai cuceri trofee: „Nu mă gândesc la ceea ce am câștigat deja sau la ce am realizat. Am 35 de ani și mă simt foarte bine fizic!".

Robert Lewandowski: „Nu este totul perfect în acest sezon”

Cifrele polonezului sunt mai slabe decât în sezonul trecut, iar o explicație stă în faptul că atacantul este mai puțin servit de către colegii blaugrana. „La acest început de stagiune, nu a fost totul perfect și, desigur, dacă nu ne creăm multe oportunități, este dificil să înscriem goluri. 

Știu că fanii se așteaptă să marcăm mai mult și să câștigăm mereu, dar efectiv nu se poate! Doar când jucătorii Barcelonei sunt sănătoși, bine pregătiți și gata de joc, ne putem compara cu orice echipă din lume", a explicat cel mai în vârstă fotbalist al catalanilor.

Robert Lewandowski: „Tinerii de la Barcelona au un talent incredibil!”

Golgheterul stagiunii trecute în LaLiga (23 de reușite) a avut cuvinte de laudă pentru mai tinerii săi coechipieri: „Au un talent incredibil și ei simt acum că sunt parte a clubului și a echipei. Unele lucruri depind de vârstă, trebuie să găsești un echilibru uneori stopând elanul lor și alteori antrenându-i, pentru că nu este deloc ușor pentru ei, mai ales că joacă la Barca. 

41de goluri și 12 assisturi a reușit Robert Lewandowski în 63 de partide disputate în tricoul Barcelonei. Polonezul are în sezonul actual 8 goluri și 4 pase decisive în 17 meciuri

Au nevoie să se simtă protejați de presiunea pusă de fani, de club și de cei din afară. Este foarte important cum gestionează și antrenorul folosirea lor și calitățile acestora".

Când mă gândesc la ce antrenori am avut în carieră de profesionist mi se pare incredibil. Nu știu câți jucători pot spune că au lucrat cu asemenea nume mari. Mă simt norocos pentru că am învățat o mulțime de lucruri și acum, când mă uit la fotbal, îl văd în moduri diferite.

- Robert Lewandowski, atacant Barcelona

VIDEO La Liga - Etapa XVI » Match Preview Barcelona - Girona

Citește și alte articole de fotbal internațional

Surpriză imensă în Premier League » Newcastle, spulberată într-o repriză de o echipă aflată la retrogradare
PREMIER LEAGUE
Surpriză imensă în Premier League » Newcastle, spulberată într-o repriză de o echipă aflată la retrogradare
66 de cartonașe primite în acest campionat! Cine este cea mai indisciplinată echipă din Europa
SPANIA
66 de cartonașe primite în acest campionat! Cine este cea mai indisciplinată echipă din Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează