INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL-NASSR

Când va fi prezentat Cristiano Ronaldo la Al-Nassr » Se anunță un eveniment gigantic în Arabia Saudită + când ar putea debuta

Cristiano Ronaldo e în drum către Arabia Saudită / Sursă foto: Instagram
Cristiano Ronaldo e în drum către Arabia Saudită / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2023 17:58 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 18:23

Cristiano Ronaldo (37 de ani), noul fotbalist al lui Al-Nassr, va ajunge în această seară în Arabia Saudită, iar marți urmează să fie prezentat oficial de formația saudită. Portughezul le-a transmis deja un mesaj fanilor săi în timp ce se afla în avion către Riad.

Marți, Cristiano va fi supus examinărilor medicale, iar în cursul serii va fi prezentat oficial. Evenimentul grandios, la care urmează să asiste peste 30.000 de suporteri, va avea loc pe stadionul echipei, „Mrsool Park”, notează cei de la Marca.

„Băieți, ne vedem în curând”, a transmis Ronaldo din avionul său privat.

Fanii îl așteaptă cu sufletul la gură pe superstarul portughez, iar la ultimul meci, 1-0 contra lui Al Khaleej, i-au scandat deja numele lui Ronaldo, semn că transferul său în Arabia Saudită a produs o emulație fără precedent. 

Visul ascuns al lui Cristiano Ronaldo » Ar fi vrut să se întoarcă să joace la Madrid!
TRANSFER
Visul ascuns al lui Cristiano Ronaldo » Ar fi vrut să se întoarcă să joace la Madrid!

Când ar putea debuta Cristiano Ronaldo

În ceea ce privește data debutului, situația e încă neclară. Ronaldo urmează să poarte o discuție cu antrenorul Rudi Garcia, care așteaptă să afle parametrii fizici la care portughezul se află în acest moment. 

Dacă răspunsul lui CR7 va fi pozitiv, acesta ar putea debuta pe 5 ianuarie, în duelul cu Al Ta'ee Ha'il de pe teren propriu.

Cristiano Ronaldo va avea un salariu colosal în Arabia Saudită

Atacantul portughez de 37 de ani era liber de contract după ce a rupt legăturile cu Manchester United înaintea Mondialului, unde a ajuns până în „sferturi”, fiind eliminat surprinzător de Maroc. Potrivit spaniolilor de la Marca, Ronaldo va încasa un salariu exorbitant, 200 de milioane de euro anual. Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Durata înțelegerii este de două sezoane și jumătate.

Pe lângă contractul cu Al Nassr, Ronaldo ar parafa și o înțelegere care l-ar lega de Arabia Saudită până în 2030, ca ambasador al Mondialului pe care saudiții speră să-l găzduiască alături de Grecia și Egipt.

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo: 

Visul ascuns al lui Cristiano Ronaldo » Ar fi vrut să se întoarcă să joace la Madrid!

Cristiano Ronaldo n-a avut parte tocmai de primirea la care se aștepta » Antrenorul lui Al Nassr: „Am încercat să îl aduc pe Messi direct de la Doha”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close