INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Căpitanul lui PAOK se revoltă! Scrisoarea-manifest la adresa FIFA și UEFA semnată de cel mai important jucător al echipei lui Lucescu jr.: "Până acum am încercat să nu joc murdar"

FOTO: www.facebook.com/pg/PAOKFOOTBALL
FOTO: www.facebook.com/pg/PAOKFOOTBALL

Articol de - Publicat vineri, 30 martie 2018 09:44

Andre Vieirinha, cel mai important jucător al echipei lui Răzvan Lucescu,  PAOK, protestează după alt meci decisiv pierdut la masa verde: "Am încercat să nu joc murdar, dar le-ați permis adversarilor să aleagă dacă vor sau nu să continue în funcție de scor".

Oricât a vrut PAOK titlul în acest sezon, după 33 de ani, nu mai are nicio șansă. Pentru că a pierdut cele mai importante partide la masa verde. După 0-3 cu Olympiakos, meci suspendat chiar înainte să înceapă, Óscar García, antrenorul rivalilor, fiind lovit în față cu o rolă de hârtie, 0-3 și cu AEK. Plus 3 puncte penalizare acum și alte două în 2018-2019. Pentru că propriul patron, Ivan Savvidis, a invadat terenul cu pistolul la centură, cerându-i socoteală arbitrului la golul anulat lui Varela în minutul 90. Moment în care oaspeții au fugit la vestiare și au refuzat să mai joace.

"Am jucat șapte meciuri cu porțile închise și le-am câștigat"

Vieirinha, 32 de ani, sufletul alb-negrilor, a scris un lung mesaj de protest.

"Dragi domni de la FIFA și UEFA, sunt fotbalist la PAOK, căpitanul echipei, campion european cu Portugalia. În 2017, am venit în Macedonia (unica, originala, grecească), pentru a-mi ajuta formația să cucerească titlul. Am jucat șapte meciuri cu porțile închise și le-am câștigat... Am pornit cu o accidentare și o operație, însă, datorită colegilor și antrenorului, am adunat mai multe puncte decât adversarii", a postat el pe pagina de Facebook a clubului din Salonic.

"I-ați permis unui antrenor să se prefacă accidentat și să fure un meci pe care nu l-a jucat". A urmat cel mai important pasaj: "Am încercat să nu simulez pentru a obține penaltyuri, dar i-ați permis unui antrenor să se prefacă accidentat și să fure un meci pe care nu l-a jucat. Am încercat să nu joc murdar, dar le-ați permis adversarilor să aleagă dacă se tem sau nu, dacă vor sau nu să continue în funcție de scor. Am încercat să previn hotărârea de a părăsi terenul când partida nu se încheiase, indiferent cât de mare era eroarea arbitrului. Dar i-ați lăsat pe arbitri să schimbe decizii și rapoarte la meciuri decisive".

"Dumneavoastră ne respectați?" A încheiat: "Sunt Vieirinha și respect fotbalul. Dumneavoastră ne respectați? Iubim același fotbal? Dacă răspunsul este da, nu priviți imaginile, vedeți faptele". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  30 Martie 2018, 22:39

Lumea e nedreapta nu numai in fotbal dar parca aici se vad cel mai bine interesele si influenta celor care invart banii. E aiurea sa penalizezi o echipa de sportivi care n-au gresit cu nimic doar pentru ca un suporter a facut ceva. Asa oricine poate sa plateasca un *** ca sa faca ceva ce poate aduce o suspendare adversarului. PAOK e campioana Greciei dar marea gresala pe care o fac suporterii e ca sunt partasi mereu la aceste nedreptati iar show-ul continua la nesfarsit. Se bucura cand echipa loe e avantajata indiferent cum si se revolta ca echipa lor e dezavantajata. Pe impartirea oamenilor dupa interesele personale se bazeaza toate nedreptatile din lume. La noi a fost un caz similar, cu o bricheta cotata ca fiind fier de calcat cu carbuni de o presa oligofrena, pe care stelistii l-au savurat din plin la vremea respectiva, echipa lor, varza in meciul ala si condusa pe teren, a fost net avantajata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  30 Martie 2018, 17:38

***. UEFA și FIFA niște mizerii. PĂcat de această incredibișă PAOK Salonic. Nu există dreptate... există doar interese mafiote , clanuri , aranjamente , blaturi scârboase la care FIFA și UEFA sunt părtașe. Respect PAOK , respect Lucescu Jr.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  30 Martie 2018, 14:51

O porcarie si o nedreptate mare! PAOK a fost de departea cea mai buna in campionatul lor. S-a facut tot posibilul ca sa nu iasa campioana si asta se vede din avion!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează