INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Cardiff - Liverpool 0-2 // Mo Salah, comparat de antrenorul lui Cardiff cu un campion la sărituri în apă: „Merita un 9,9. Nu putea sări mai bine”

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2019 12:25

Liverpool a învins cu 2-0 la Cardiff și a revenit pe locul 1 în Premier League. Totuși, unii contestă victoria „cormoranilor” în Țara Galilor.

Mai ales Neil Warnock, managerul adversarilor, care îl acuză pe arbitrul Martin Atkinson că le-a oferit oaspeților un penalty ușor în minutul 80 (transformat de Milner). Sean Morrison, căpitanul lui Cardiff, a avut mâinile pe Mo Salah, dar atacantul lui Liverpool a exagerat căderea.

„Generos 11 metri. Morrison avea brațele în jurul lui Salah, dar sfârșitul acțiunii a fost demn de un 9,9 al lui Tom Daley. Nu putea sări mai bine de la trambulină”, a comentat causticul Warnock, referindu-se la faimosul britanic, dublu campion mondial la sărituri în apă.

La rândul său, Jürgen Klopp i-a luat apărarea egipteanului: ”Jucătorul lui Cardiff l-a ținut de cinci sau șase ori. Lovitură de pedeapsă evidentă”.

Vezi și: 

Gonzalo Higuain se destăinuie: „Nu ieşeam din casă de teama judecăţii lumii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1904977509606173
Kornett del Cornetto  •  22 Aprilie 2019, 14:18

E na! Mai avea un pic si-l lua acasa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează