INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Care Balon de Aur? Luka Modric, desființat de un tehnician celebru: „Nu înscrie, nici nu dă assisturi! Lăsați-l pe Hazard, de altcineva are nevoie Real Madrid"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 14:48

Luka Modric (33 de ani) este criticat dur de Radomir Antici, fostul antrenor al lui Atlético, Real şi Barcelona: „De când a ajuns cel mai bun pasator din lume? Madridul ar avea nevoie de un De Bruyne, şi nu de Hazard!"

Un croat atacat de un sârb era ceva obişnuit, nu numai pe câmpul de luptă al fostei Iugoslavii sau pe terenul de fotbal.

Surprinde totuşi tonul vehement cu care Modric e criticat de un fost antrenor al lui Atlético, Real şi Barcelona.

„De când a ajuns cel mai bun pasator din lume, dacă rareori oferă assisturi? Balonul lui de Aur n-are sens, nu înscrie, nu dă pase decisive! Madridului îi trebuie un De Bruyne, nu Hazard", spune Radomir Antici.

Îl vede la Madrid pe Griezmann

Tehnicianul sârb de 70 de ani i-a recomandat lui Zidane ce să schimbe la Real.

„Trebuie să vândă jucători şi sondeze atent piaţa pentru a construi un nou proiect. Antrenorul trebuie protejat şi nu acuzat de ceea ce se întâmplă, pentru că el n-a adus pe nimeni. Fără mari transferuri e greu şi acum, lipsit de obiectiv, nu se mai discută despre fotbal, ci despre mercato. Nu Barca ar avea nevoie de Griezmann, ci mai degrabă Madridul". 

2trofee a cucerit Radomir Antici ca antrenor în Spania, titlul şi Cupa Regelui cu Atletico, în 1995-1996

4 goluri şi 7 pase decisive are Modrici în 40 de meciuri pentru Real în toate competiţiile acestui sezon

Citește și:

Danny Rose, declarație ȘOC la doar 28 de ani: "De-abia aştept să mă retrag!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
robby73
robby73  •  05 Aprilie 2019, 22:09

Nu sunt fan Modric, dar nu înțeleg de ce de fiecare dată trebuie să câștige balonul de aur un jucător ofensiv? Sunt mulți mijlocași care sunt sau au fost foarte importanți pentru echipele lor. De exemplu Matthäus. Messi și CR sunt jucători foarte buni, dar am și eu o întrebare..... Dacă ar juca 10 Ronaldo contra 10 Modric, oare cine ar câștiga meciul? Degeaba dai 4, dacă primești 5. Eu sunt de părere că Modric a meritat balonul de aur, deoarece a avut un rol important la câștigarea CL și de-asemenea la locul 2 cu naționala Croației la CM.

adriann_
adriann_  •  05 Aprilie 2019, 17:13
Postat de dinamo_fan pe 05 Aprilie 2019, 16:30

tu ca sa ai vorbele si argumentele la tine, ar mai trebui sa te nasti o data...si nici atunci nu as fi foarte sigur. sa alegi 2 meciuri in care un jucator a jucat slab (unul acum 5 ani, altul acum 2 ani) si de acolo sa tragi o concluzie general valabila inseamna ca esti un hater foarte, foarte prost. deja te-am bagat in seama prea mult, abereaza in continuare.

Prostea, vezi ma ca "alea 3 meciuri" erau 2 finale plus un sfert de finala al unui turneu desfasurat pe teren propriu. Poti sa te zvarcolesti ca un peste in carlig, orice *** intelege ca astea sunt meciurile care conteaza, nu triumfurile cu Betis sau Getafe. Stai jos, nota 1, ai incercat sa te scoti si te-ai facut mai rau de ras.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi67
adi67  •  05 Aprilie 2019, 16:33

Atat timp cat joaca Messi si Ronaldo , e o jignire pentru toti cei care urmarim fotbalul . Eu , care fiind fan Francescolli , mi-am luat in acea perioada , nenumarate capace . Dar , comparam ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează