INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cum a reacționat Carlo Ancelotti, după ce Courtois și-a acuzat colegii că au intrat pe teren „adormiți”

Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 14:52 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 15:43

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a fost întrebat la conferința de presă premergătoare meciului cu Girona despre declarațiile incisive ale portarului Thibaut Courtois (30) de la finalul înfrângerii cu RB Leipzig din Champions League, 2-3.

Duminică, de la ora 17:15, Real Madrid va primi vizita celor de la Girona pentru un meci din etapa a 12-a campionatului Spaniol.

La conferința dinaintea meciului, unul dintre subiectele abordate de antrenorul „blanco”, Carlo Ancelotti, a fost legat de observațiile tăioase făcute de portarul echipei, Thibaut Courtois, la adresa colegilor săi. Courtois a fost extrem de supărat după cel mai recent meci al madrilenilor, 2-3 cu RB Leipzig în Liga Campionilor.

Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”
PRIETENII LUI OVIDIU
Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”

Cum a reacționat Carlo Ancelotti, după ce Thibaut Courtois și-a criticat colegii

„Courtois a spus că trebuia să fim mai agresivi și mai concentrați. E corect ce a spus, nu a fost critică dură”, a spus, împăciuitor, Ancelotti, conform Marca

„Echipa este bine, motivată. După meciul cu Leipzig, vrem să câștigăm. Am recuperat aproape toți jucătorii, pe Modric, Ceballos, Valverde, Mariano... doar pe Karim nu, meciul vine puțin cam devreme. Rodrygo a avut o mică problemă și nu s-a antrenat, dar va reveni mâine.

Am analizat ce s-a întâmplat cu Leipzig. Nu a fost o problemă de atitudine, ci una de poziționare la fazele fixe, unde de obicei stăm mai bine”, a mai spus Ancelotti.

Ce spusese Thibaut Courtois după RB Leipzig - Real Madrid:

Am intrat pe teren adormiți, fără intensitate, și am plătit. Antrenorul ne-a avertizat, dar s-a întâmplat oricum. Ca portar, observi când echipa nu e în joc. Am pierdut multe dueluri, ceea ce s-a întâmplat și la primele două goluri, din cauza lipsei intensității. Trebuie să ne trezim!

Rezumatul VIDEO al meciului RB Leipzig - Real Madrid 3-2

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Începutul furtunos de sezon al lui Lewandowski o pune pe Barcelona la cheltuială » Nemții au dezvăluit totul

Decizie finală: ce se întâmplă cu Neymar după ce a fost acuzat de fraudă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează