INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Decizie finală: ce se întâmplă cu Neymar după ce a fost acuzat de fraudă

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 11:50 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 12:12

Neymar (30 de ani) a fost achitat de Procuratura Spaniolă, după ce a fost acuzat de fraudă de fondul DIS, după transferul de la Santos la Barcelona, în 2013.

Procuratura Spaniolă l-a achitat pe Neymar, notând că „acuzațiile au fost construite pe prezumții, dar ar fi trebuit dovedite, ceea ce nu s-a întâmplat”.

Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”
PRIETENII LUI OVIDIU
Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”

Neymar, achitat de Procuratura Spaniolă

Dis deținea în 2013 40% din drepturile de imagine ale brazilianului. Ei au acuzat că transferul s-a făcut pentru o sumă mult mai mare decât cea declarată, de 57,1 de milioane de euro. Din această sumă, 40 au ajuns la familia lui Neymar, iar 17,1 la Santos. 

DIS a încasat astfel numai 6,8 milioane de euro din cele 17,1 primite de Santos și a deschis proces, acuzând că Barcelona şi jucătorul s-au înțeles pentru a tăinui adevărata valoare a mutării lui pe Camp Nou

Acum, Justiția Spaniolă a închis cazul definitiv, din cauza lipsei de dovezi. Neymar fusese acuzat și la TAS și FIFA, dar cazul a avut același deznodământ de fiecare dată, brazilianul fiind achitat.

„După aproape zece ani de la transfer și după toate încercările defăimătoare, tendențioase și neglijente ale acuzatorilor privați, care au provocat daune incalculabile reputației, cazul este în sfârșit închis”, a transmis departamentul de comunicare al lui Neymar.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Începutul furtunos de sezon al lui Lewandowski o pune pe Barcelona la cheltuială » Nemții au dezvăluit totul

Henry, analiză „la rece” a Barcelonei: „Dacă era alt antrenor în locul lui Xavi, avea mari probleme”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  30 Octombrie 2022, 09:01

Inchisoare pe viata pentru actor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează