INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Henry, analiză „la rece” a Barcelonei: „Dacă era alt antrenor în locul lui Xavi, avea mari probleme”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 08:05 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 08:11

Thierry Henry (45 de ani), fostul atacant al Barcelonei, a analizat situația clubului catalan, după ratarea calificării în optimile Champions League.

Fostul internațional francez a vorbit cu precădere despre Xavi, antrenorul Barcelonei și fostul său coleg. Henry consideră că numele și cariera de jucător la clubul „blaugrana” stau în calea demiterii lui Xavi.

Patru titulari de la FCSB, la un galben distanță să rateze derby-ul cu Rapid
FCSB
Patru titulari de la FCSB, la un galben distanță să rateze derby-ul cu Rapid

Henry: „Dacă era alt antrenor în locul lui Xavi, avea mari probleme”

„La Barcelona nu există timp. Oamenii așteaptă ca echipa să meargă din prima, să câștige, mai ales după investițiile făcute în vară. rezultatele dictează tot. Dacă ar fi existat un alt antrenor în locul Xavi la Barcelona, problemele ar fi fost mult mai mari.

Rezultatele dictează tot. Dacă ar fi existat un alt antrenor în locul Xavi la Barcelona, problemele ar fi fost mult mai mari. Dar, cum vorbim despre Xavi, situația este gestionată altfel, mai calm.

Ei sunt pe locul doi în La Liga. Antrenorul este judecat întotdeauna, dar în momentul de față nu are nici o vină. Nu are cum să fie dat afară, este pe locul doi, lucrurile merg bine pe plan intern. Are nevoie de timp”, a declarat Thierry Henry, citat de Marca.

3 aniau jucat Henry și Xavi împreună la Barcelona, în perioada 2007-2010

Barcelona este pe locul doi în La Liga, la 3 puncte de Real Madrid. A pierdut un singur meci în campionat, chiar în El Clasico, scor 1-3.

VIDEO. Thierry Henry, momente speciale în tricoul Barcelonei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

A plecat cu „scântei” de la Dinamo, iar acum se pregătește de duelul cu Real Madrid

Eroul Italiei » Massimo Tarantino, fost fotbalist de Serie A, l-a imobilizat și dezarmat atacatorul din supermarket

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Octombrie 2022, 11:20

Absolut corect. Lui Xavi i s-au satisfăcut aproape toate poftele, dar a ratat deja un obiectiv foarte important, aducător de venituri necesare ca aerul. Degeaba ești pe locul doi în campionat, dacă eșuezi în toate meciurile cu miză mare( dublele cu Inter și Bayern și derby-ul cu Real). Clar că de ar fi fost vorba despre altcineva, ar fi fost deja pe făraș.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează