INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Eroul Italiei » Massimo Tarantino, fost fotbalist de Serie A, l-a imobilizat și dezarmat atacatorul din supermarket

Massimo Tarantino (stânga)/ foto Imago Images
Massimo Tarantino (stânga)/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 16:11 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 16:45

Massimo Tarantino (51 de ani), fost fotbalist la Napoli, Inter și Bologna, e un adevărat erou în Italia, după ce l-a imobilizat și dezarmat pe atacatorul care a înjunghiat 6 oameni, dintre care unul a decedat.

Tarantino se afla în supermarket la ora atacului. A auzit țiptelele atacatorului Andrea Tombolini, aflat acum în arest preventiv, și a intervenit, alături de alți martori pentru a-l imobiliza și dezarma pe bărbatul de 46 de ani. „Striga și fugea”, le-a descris polițiștilor reacția făptașului, informează corriere.it.

Un jucător al lui Arsenal, înjunghiat într-un supermarket » Prima reacție a fotbalistului: „Am văzut pe cineva murind în fața mea”
INCIDENT
Un jucător al lui Arsenal, înjunghiat într-un supermarket » Prima reacție a fotbalistului: „Am văzut pe cineva murind în fața mea”

Tarantino: „Eu, erou? N-am făcut nimic”

Martorii au povestit că atacatorul flutura un cuțit de bucătărie luat de pe rafturile magazinului și a început să înjunghie la întâmplare. Printre victime s-a aflat și fundașul echipei Monza, Pablo Mari. Casierul Luis Fernando Ruggieri, 30 de ani, a murit din cauza rănilor.

„Eu, erou? N-am făcut nimic”, le-a spus Tarantino jurnaliștilor veniți la fața locului. Massimo e în prezent directorul sportiv al sectorului juvenil la AS Roma.

Tarantino a jucat 203 meciuri în Serie A de-a lungul carierei, pentru Napoli și Bologna. În 1997 a fost transferat de Inter, dar a jucat două meciuri în Cupa Italiei și a plecat.

Atacatorul, reținut și interogat

Despre atacator, presa din Italia a scris că ar avea probleme psihice. El a fost acuzat de crimă și tentativă de omor multiplu. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost interogat îndelung în cursul nopții de procurorul din Milano, Paolo Storari, care coordonează ancheta carabinierilor.

Pablo Mari, operat. Lipsește două luni

Pablo Marí a fost înjunghiat în spate, în timp ce se afla la cumpărături împreună cu soția și fiul său. Fundașul împrumutat de Arsenal la Monza va fi operat.

După operație, Mari va avea nevoie de aproximativ două luni de recuperare. Inițial, el declarase că vrea să revină pe teren mult mai repede.

Citește și:

Mircea Lucescu, OUT din cupele europene după un thriller cu 6 goluri

Descătușarea lui Cristiano Ronaldo » Cum a sărbătorit primul gol după revenirea în lotul lui Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează