INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ancelotti, declarații tari înainte de ultimul meci al anului: „Messi, cel mai bun din istorie? Nu o să auziți niciodată asta din gura mea!”

Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2022 14:40 / Actualizat joi, 29 decembrie 2022 16:14

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă premergătoare meciului cu Valladolid (30 decembrie, 22:30), din La Liga.

„Don Carlo” a vorbit printre altele despre Lionel Messi, proaspăt campion mondial, despre campania de transferuri a Realului sau despre Eden Hazard.

Lecție de clasă oferită de Mbappe! Cum a comentat gesturile lui „Dibu” Martinez
RĂSPUNS
Lecție de clasă oferită de Mbappe! Cum a comentat gesturile lui „Dibu” Martinez

Ancelotti: „Nu o să spun niciodată că Messi e cel mai mare din istorie”

„Dacă fotbalul îi datora lui Messi o Cupă Mondială? E cam greu de spus. Dacă este cel mai bun din istorie? Ei bine, nu știu, sincer. În fiecare epocă au fost jucători foarte mari. 

Fraza «Messi este cel mai bun din istorie» nu va ieși niciodată din gura mea. I-am văzut pe Maradona, Cruyff, antrenez actualul Balon de Aur (n.r. - Karim Benzema)... Nu știu cine este cel mai bun din istorie”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit AS.

Carlo Ancelotti, despre...

...campania de transferuri din iarnă: „Nu avem nevoie de jucători noi în ianuarie, piața e închisă pentru noi. Cât despre plecări, vom vedea. L-am semnat pe Endrick, un talent de top. M-am întâlnit cu el anul trecut, am vorbit puțin, va veni alături de noi în 2024”. 

...Karim Benzema: „Îl văd foarte motivat. Știe că prima parte de sezon nu a fost bună și vrea să arate lucruri diferite în a doua. Nu vreau să vorbesc despre decizia selecționerului Franței (n.r. - de a nu-l rechema pe Benzema la Mondial, deși era refăcut și putea juca din optimi)”.

...Eden Hazard: „Îl văd pe Hazard mai bine decât înainte de Campionatul Mondial. Cu atâtea jocuri care urmează, el va fi unul dintre fotbaliștii pe care îi voi folosi”.

Citește și: 

Gazzetta dello Sport anunță: „Căpitanul român de la Milan Primavera vrea să joace pentru Italia”

Plătește clauza! Chelsea vrea să facă acum cel mai scump transfer din istoria clubului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
belagio
belagio  •  30 Decembrie 2022, 18:56

Pele la 17 ani a facut istorie si a castigat aproape singur un campionat mondial..Este unic si ca marcator ,si ca dribleor, si lovitura de cap..un fotbalist complet si disciplinat tactic ..etc...

Meteor
Meteor  •  30 Decembrie 2022, 05:09

Cel mai bun din istorie? Un stereotip, are dreptate Ancelotti. La început a fost Pele, R.I.P., apoi Maradona, idem, iar acum Messi. Publicul are nevoie mereu de "monștri sacri" pe care să-i venereze.

sictir
sictir  •  30 Decembrie 2022, 02:01
Postat de ionescugeorge77 pe 29 Decembrie 2022, 16:35

Cel mai bun fotbalist din istorie este Erling Haaland...

Cel mai bun, mare, fenomenal fotbalist este Nick Kyrgios.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează