INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Carlo Ancelotti nu vrea să plece de la Real: „Voi aștepta oferta Madridului până în ultima clipă”

Carlo Ancelotti // Foto: Imago Images
Carlo Ancelotti // Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 16:21 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 16:40

Carlo Ancelotti (64 de ani), al cărui acord cu Real Madrid expiră pe 30 iunie 2024, speră că președintele Florentino Perez îi va propune să mai rămână pe „Bernabeu”: „Sunt mândru că mă aflu pe lista naționalei Braziliei. Curând se vor ști mai multe despre viitorul meu”.

Pe măsură ce se înmulțesc zvonurile despre plecarea lui Carlo Ancelotti la naționala Braziliei pe atât apare antrenorul italian să le dezmintă. Pe lista sa de priorități, Real e în frunte și va rămâne întâia variantă pentru sezonul următor. Deși contractul îi expiră pe 30 iunie 2024.

Don Carlo trage nădejde că președintele Florentino Perez îi va oferi un acord nou. Și nu va fi nevoit să aștepte alte propuneri la vară. Inclusiv aceea făcută chiar de șeful federației braziliene, care îl curtează de mai multe luni și îl anunță deja ca antrenor al Selecao.

Ancelotti: "Xabi Alonso are profilul potrivit pentru Real"

„Sunt mândru că mă aflu pe lista naționalei Braziliei. Curând se vor ști mai multe despre viitorul meu. Dar eu voi aștepta oferta Madridului până în ultima clipă", a declarat Ancelotti la conferința de presă dinaintea partidei de mâine, de la Cadiz.

Tehnicianul de 64 de ani a abordat și subiectul Xabi Alonso, despre care mai multe ziare au scris că ar putea ajunge la Real sau la Bayern

„A fost un fotbalist impresionant și acum își construiește o carieră fantastică și ca antrenor, pentru că are calitățile perfecte. Îmi place foarte mult ca tehnician, are profilul potrivit pentru a ajunge la Madrid. El cunoaște bine clubul și este foarte iubit de suporteri".

253de meciuri a stat Carlo Ancelotti pe banca tehnică a lui Real Madrid în două mandate. Italianul a înregistrat 183 de victorii, 32 de remize și 38 de eșecuri, golaveraj 609-230

Am reușit să fim competitivi în ciuda numeroaselor absențe. Echipa este bună și putem face față problemelor. Jucătorii îmi dau multă încredere și avem oportunitatea să arătăm cât suntem de buni 
- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Citește și

Mărturisire șocantă a soției lui Dani Alves: „Nu vreau să divorțez, el este familia mea! Continuăm să ne sprijinim reciproc”
SPANIA
Mărturisire șocantă a soției lui Dani Alves: „Nu vreau să divorțez, el este familia mea! Continuăm să ne sprijinim reciproc”
Noua senzație a fotbalului argentinian, după hattrick-ul din „sferturile” CM U17: „Să învingi Brazilia este ca și cum ai face sex”
CM UNDER 17
Noua senzație a fotbalului argentinian, după hattrick-ul din „sferturile” CM U17: „Să învingi Brazilia este ca și cum ai face sex”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează