INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO În reală criză de eficiență, Carlo Ancelotti se plânge: „Este incredibil că nu reușim să marcăm!”

Carlo Ancelotti. Foto: Imago Images
Carlo Ancelotti. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2023 12:12 / Actualizat luni, 06 martie 2023 12:12

Real Madrid are un singur gol înscris, din fază fixă, în ultimele trei meciuri. La Sevilla, la 0-0 cu Betis, a tras 15 șuturi, 5 cadrate, dar a rămas pe sec. „Jucătorii trebuie să fie afectați”, declară antrenorul Carlo Ancelotti.

Real pare să-și fi terminat muniția după 5-2 cu Liverpool în Ligă și se chinuiește în campionat să dea gol. E pentru prima iară în acest sezon când leagă două meciuri fără să înscrie și acest nou 0-0 cu Betis (primul, acasă cu Sociedad) o îndepărtează iar de liderul Barcelona. 

CFR Cluj îl transferă pe fostul atacant al lui Manchester City, cu 5 goluri în naționala Braziliei
CFR CLUJ
CFR Cluj îl transferă pe fostul atacant al lui Manchester City, cu 5 goluri în naționala Braziliei

„Nu e normal când marchezi doar un singur gol în ultimele trei partide, și acela dintr-o fază fixă. Mi se pare ciudat după rezultatul de pe Anfield”, declară Ancelotti. 

Degeaba au avut madrilenii 15 șuturi, dintre care 5 cadrate, și 62% posesie, poarta andaluzilor a rămas închisă!

În reală criză de eficiență, Carlo Ancelotti se plânge: „Este incredibil că nu reușim să marcăm!”

Antrenorul italian nu-și explică deloc această criză ofensivă a campioanei lumii: „E incredibil cum nu putem da gol. Trebuie să driblăm mai puțin și să ne concentrăm pe șuturi, avem nevoie de mai multă eficiență la finalizare. Cred că trebuie să ne recăpătăm echilibrul în zona de atac. Jucătorii trebuie să fie afectați, pentru că știu că au calitatea necesară pentru a înscrie multe goluri, s-a văzut cu Liverpool. Acesta nu e Real pe care îl știm cu toții. Sunt afectat și eu, dar nu furios. Acest moment trebuie să ne pună pe gânduri, altfel înseamnă că nu putem să devenim mai buni”.

300 de minutefără gol marcat are Benzema la Real Madrid în toate competițiile. N-a mai marcat de la "dubla" cu Liverpool

Carlo Ancelotti: „Titlul nu e pierdut”

În ciuda celor nouă puncte handicap față de Barcelona cu 13 etape rămase de jucat, don Carlo nu dezarmează: „Este adevărat, distanța e mare, dar trebuie să luptăm până la final. Barça face un sezon foarte bun, iar noi trebuie să ne ridicăm nivelul pentru a avea o șansă. Dar nu putem să ne gândim că e pierdut campionatul, mai sunt multe etape de jucat”.

Un dribling în plus, o pasă în plus, nu mai apuci să șutezi, apar ziduri în fața ta. Am avut trei sau patru ocazii clare. Din fericire, am fost solizi în apărare și acesta este un lucru bun. 

- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

VIDEO. Rezumatul meciului Real Betis - Real Madrid (0-0)

Citește și:

Roy Keane pune la zid vedetele lui Manchester United: „Eu asta aș face după 0-7 cu Liverpool”

Roma lui Jose Mourinho a ieșit triumfătoare din derby-ul cu Juventus » Atmosferă senzațională pe „Olimpico”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  06 Martie 2023, 14:49

Bine, bine, asta am observat că realul nu mai înscrie! Dar ”fluierașii”, ei ce fac?? Nici ei măcar, nu-și mai fac ”datoria”?? Asta nu-i a bine, deloc. Aveți grijă la Liverpool, că le-au dat șapte lui MU, diferența de 3 goluri mi se pare mizilic!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează