INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Carlo Ancelotti începe revoluția la Real Madrid! Vrea să transfere de la campioana Europei

Carlo Ancelotti începe revoluția la Real Madrid! Vrea să transfere de la campioana Europei
Carlo Ancelotti începe revoluția la Real Madrid! Vrea să transfere de la campioana Europei

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 18:06 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 18:41

După un sezon nereușit pentru Real Madrid, terminat fără trofeu și soldat cu despărțirea de antrenorul Zinedine Zidane, clubul este pregătit de un nou început.

Readus pe „Santiago Bernabeu” de Florentino Perez, managerul Carlo Ancelotti are planuri mari pentru formația blanco.

Un prim transfer solicitat de italianul în vârstă de 62 de ani este unul surprinzător, antrenorul venit de la Everton dorindu-l pe Timo Werner de la Chelsea, potrivit jurnaliștilor de la The Sun.

Werner, pe placul lui Ancelotti

În ciuda sezonului mai mult nereușit al lui Timo în tricoul londonezilor, managerul Realului îl apreciază pe atacantul german de 25 ani. Adaptabilitatea de a juca atât în bandă cât și în centrul atacului sunt calități pe placul lui Ancelotti.

Pentru acest transfer Real speră să plătească mai puțin decât a dat Chelsea pe german în urmă cu un an, aproximativ 53 de milioane de lire sterline. Madrilenii se confruntă cu mari probleme financiare din cauza datoriilor de aproximativ 1 miliard de euro.

12goluri și 15 pase de gol a reușit Werner în 52 de partide în toate competițiile în tricoul lui Chelsea

O altă țintă pentru Ancelotti este Gareth Bale, galezul terminându-și împrumutul de la Tottenham. Acesta este dorit înapoi de managerul italian, cu care a mai colaborat la Real în perioada 2013-2015, reușind câștigarea Ligii Campionilor în 2014.

(Articol de Andrei Petrescu)

Simon Kjaer i-a cucerit definitiv pe fanii lui AC Milan după Danemarca - Finlanda: suporterii îl cer căpitan!

VIDEO Primul GOLAZO la Euro! Superexecuție de la 50 de metri: „A câștigat deja premiul Pușkaș”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close