CAMPIONATE  ·  SPANIA

Cutremurător! Fostul fotbalist crescut la Real Madrid, capul rețelei de meciuri trucate din Spania, a amenințat două femei: „Vă luăm gâtul şi nu-mi pasă de copiii voştri. Vă ucidem fără milă!”

Carlos Aranda, în galben // FOTO: Marca
Carlos Aranda, în galben // FOTO: Marca

Articol de — Luni, 17 Iunie 2019, 15:17

Fotbalistul-interlop Carlos Aranda, 38 de ani, unul din capii reţelei care aranja meciuri în Spania, a ameninţat două femei cu moartea.

Operaţiunea Oikos, prin care poliţia spaniolă a distrus o reţea mafiotă cu mai mulţi actuali sau foşti fotbalişti arestaţi, scoate la iveală noi detalii şocante.

Dosarul de 1.000 de pagini strânse de procurorul Angel Pedro a relevat că unul din capii organizaţiei, Carlos Aranda, fost fotbalist crescut la Real Madrid, era un adevărat interlop, cu vechi şi multe antecedente criminale, conexiuni cu trafic de droguri şi spălare de bani, la care se folosea de blaturile la pariurile sportive.

Scene din Vestul Sălbatic

Marca a dezvăluit că împreună cu membrii familiei instituise teroarea în El Palo, oraş renumit pentru plaje şi peşte. Clanul Aranda a participat la jafuri, bătăi şi omoruri, ameninţând în stânga şi dreapta. Unele episoade par desprinse din filmele cu Vestul Sălbatic.

Pentru a-şi recupera datoriile a dat buzna într-un bar cu o gaşcă de zece inşi şi cinci arme, ameninţând cu moartea două femei, în 2007: „Vă luăm gâtul şi nu-mi pasă de copiii voştri. Vă ucidem fără milă!”.

Au încercat să le distrugă casa, dar a intervenit poliţia. Obişnuiau să intre noaptea peste oameni în case şi să-i sperie: „Noi suntem Arandas şi facem legea!”.

Împreună cu Raúl Bravo, Carlos şi-a extins afacerile cu droguri în Italia, „unde se plătea mai bine şi erau mai puţine necazuri”.

Citește și:

Diego Maradona a explodat după înfrângerea lui Leo Messi contra Columbiei: „Tricoul ăsta îl simți, p***a mă-tii!”„Mi-am găsit beleaua cu declarațiile astea!”. CTP, reacție dură după afirmațiile despre masturbare

Libertatea

Comentarii (1)

Adrian Niță  •  18 Iunie 2019, 11:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Emisiune TV
Digi Sport Matinal
Digi 1
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Bielefeld - Nurnberg
Digi 1
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Jahn Regensburg - Darmstadt
Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Wehen Wiesbaden - Dynamo Dresda
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
15:30 Documentar TV
Mircea Lucescu: episodul 1
TVR 1
16:30 Fotbal, Bundesliga
Leverkusen - Bayern Munchen
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Bundesliga
Leipzig - Padeborn
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
16:30 Fotbal, Bundesliga
Frankfurt - Mainz
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
16:30 Fotbal, Bundesliga
Fortuna Dusseldorf - Hoffenheim
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
19:30 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Hertha Berlin
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1