INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOCA JUNIORS

Carlos Tevez pleacă de la Boca Juniors și s-ar putea retrage: „E una dintre cele mai triste zile din viața mea”

Carlos Tevez pleacă de la Boca Juniors  // FOTO: Guliver/GettyImages
Carlos Tevez pleacă de la Boca Juniors // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 13:04 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 13:37

Atacantul Carlos Tevez (37 de ani) a anunțat că se desparte de Boca Juniors și s-ar putea retrage.

Argentinianul a revenit la Boca în ianuarie 2018, ajutându-și clubul să câștige campionatul de două ori, iar acum și-a anunțat plecarea într-o conferință de presă. 

Fost jucător la echipe precum Manchester United sau Manchester City, Tevez nu a spus ce va face în viitor, o retragere fiind însă în cărți.

Carlos Tevez pleacă de la Boca Juniors

„Nu știu dacă pot spune că mă retrag pentru că peste trei luni poate voi avea din nou dorința de a juca fotbal. Dar nu voi mai purta culorile lui Boca Juniors! Acest capitol e închis. 

Azi e una dintre cele mai triste zile din viața mea, dar sunt împăcat cu decizia. Din punct de vedere mental, nu sunt pregătit 100%. Simt că trebuie să fac un pas înapoi, iar asta voi face. Sunt într-o formă bună, dar Boca are nevoie să dau 120%. Nu pot face asta acum. 

Nici nu am avut timp să plâng după decesul tatălui meu, de acum trei luni. Am revenit și am jucat imediat. Acum am nevoie să stau departe de teren și să fiu alături de familia mea”, a spus Tevez, citat de ESNP.

Carieră impresionantă pentru Carlos Tevez

Crescut la Boca Juniors, Tevez a jucat de-a lungul carierei la Corinthians, West Ham, Manchester United, Manchester City, Juventus, Shanghai Shenhua și Boca Juniors.

Printre trofeele câștigate de Tevez se numără UEFA Champions League (2008), trei titluri de campion în Anglia, două campionate în Italia, cinci campionate în Argentina, o Cupa Libertadores și medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2004.

VIDEO Cele mai tari momente ale lui Tevez la Juventus

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Parma, atentă la un internațional român! Ce echipe au mai pus ochii pe mijlocaș

Xavi dezvăluie de ce a refuzat Barcelona de două ori: „Nu vreau să păcălesc pe nimeni! Nu mă grăbesc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează