INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Xavi dezvăluie de ce a refuzat Barcelona de două ori: „Nu vreau să păcălesc pe nimeni! Nu mă grăbesc”

Xavi a refuzat Barcelona // FOTO: Imago
Xavi a refuzat Barcelona // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 05 iunie 2021 13:01 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 15:51

Xavi explică, în interviul din La Vanguardia, de ce nu a acceptat revenirea la Barcelona, dezvăluind că n-a primit ofertă și acum din partea președintelui Joan Laporta.

Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei și în sezonul viitor, pentru că președintele nu i-a găsit înlocuitor. Laporta nu a oferit numele celor cu care a negociat.

 Xavi a dezvăluit că sigur el nu s-a aflat pe lista lui Joan Laporta și crede că nu a venit momentul oportun de a reveni pe Camp Nou. 

„Am refuzat de două ori Barca și e foarte greu pentru că sunt un foarte mare fan!", a declarat fostul mijlocaș blaugrana în interviul din „La Vanguardia", în care nu ascunde că viseză să stea cândva pe banca tehnică a formației catalane.

Xavi a refuzat Barcelona

„Mă simt mult mai pregătit decât în prima zi când m-am apucat de antrenorat. Sunt deschis, dar nu vreau să păcălesc pe nimeni. Mă pregătesc pentru acel moment, numai că trebuie respectat Koeman. E o legendă a clubului și mai are un an de contract. 

Eu nu mă grăbesc, ceea ceea trebuie să vină se va întâmpla", a continuat actualul tehnician al lui Al-Sadd, echipă din Qatar. Xavi e implicat în promovarea Mondialul din 2022 programat în micul stat asiatic din zona Golfului.

 Xavi, 41 de ani, a cucerit deja șase trofee, reușind în ultimul sezon eventul cu Al Sadd.

25 de trofeea câștigat Xavi în 17 sezoane la prima echipă a Barcelonei, între care și patru Champions League. Are 85 de goluri marcate în 767 de meciuri (al doilea după Messi în topul all-time al clubului)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Povestea emoționantă a unei refugiate în drumul spre titlul de campioană: talibanii i-au ucis tatăl la 11 ani și a fugit cu pașapoarte false!

Ancelotti miza pe el la Real Madrid, dar fotbalistul se gândește să se retragă! Când își va anunța decizia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  05 Iunie 2021, 18:47

Corect ce spune dar nu mi se pare ca progreseaza foarte mult daca antreneaza al-kebab sau al-couscous ...

van_ghelie_netherlands
van_ghelie_netherlands  •  05 Iunie 2021, 18:34
Postat de fuller pe 05 Iunie 2021, 18:03

Repect, Xavi! Un om valoros si inteligent, care intelege ca nu poti trisa in fotbal si sari treptele de slefuire necesare. Mi-as fi dorit xa si Radoi sa aiba o asemenea atitudine.

Hai totuși să nu-i comparăm, te rog! Căzătura noastră nu are nici 1% din mentalitatea și profesionalismul lui Xavi. Ăștia au fost jucători emblematici, raționali, au fost ași în teren. Rădoi a păcălit fotbalul, era ca un șarpe pervers pe lângă Nașu și apoi s-a dus la Arabi, iar acum când are bani tare în gură și face pe deșteptul.

fuller
fuller  •  05 Iunie 2021, 18:03

Repect, Xavi! Un om valoros si inteligent, care intelege ca nu poti trisa in fotbal si sari treptele de slefuire necesare. Mi-as fi dorit xa si Radoi sa aiba o asemenea atitudine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează