INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Celebră vloggeriță, dezvăluiri în tabloid despre fostul jucător al lui Dinamo: „L-am iubit pe «Muscă», dar nu eram destul de faină pentru el”

Carmen Grebenișan +8   FOTO
Carmen Grebenișan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 13:27 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 14:24

Carmen Grebenișan (28 de ani), „influencer” pe instagram, a dezvăluit într-un tabloid că a fost îndrăgostită de Sergiu Hanca (29), fost fotbalist al lui Dinamo, și că a suferit din cauza aceasta.

Carmen Grebenișan, vloggeriță cu peste 700.000 de urmăritori pe rețelele de scoializare, a povestit că a fost îndrăgostită de Sergiu Hanca (29 de ani), fost jucător la Dinamo și actualmente fotbalistul celor de la Cracovia

„Am avut o iubire pentru un băiat, când eram mai mică, și nu s-a întâmplat nimic cu asta. A fost așa… Lui îi plăceau toate fetele. E un fotbalist cunoscut, Sergiu Hanca. I se zicea pe atunci «Muscă». Era un băiat fain, dar nu eram eu destul de faină. Nu a aflat niciodată, dar s-ar putea să afle acum și mie o să-mi fie un pic rușine cu chestia asta, dar până la urmă îmi asum.

A fost o chestie de copii, el nu știe. Am suferit singură acasă. Până acum n-am zis”, a dezvăluit Carmen Grebenișan, potrivit wowbiz.ro

Cine este Carmen Grebenișan?

Frumoasa vedetă a devenit cunoscută în România prin emisiunea „Asia Express”, în care a concurat alături de prietena sa, Alina Ceușan, alt „influencer” pe instagram.

+4 FOTO

Acum, Carmen a trecut peste iubirea pentru Hanca și s-a căsătorit recent.

„A fost mult mai frumos decât îmi imaginam! M-am întors cu spatele și le-am spus că dacă mă fac să plâng, o să stau cu ochelarii de soare și seara. Lumea nu și-a dat seama dacă a fost cununia sau doar nunta, pentru că noi am făcut o combinație între nuntă și cununie, doar că nu a fost nimic religios”, a declarat Carmen potrivit sursei citate.

Citește alte știri de actualitate:

Anamaria Prodan, jigniri în serie la adresa familiei Becali: „Am dovezi, dobitocilor! Vreți să vă întoarceți în pușcărie?”

Încă un episod din războiul Porumboiu - Balaj: „«Cremenalul» se întoarce la locul faptei!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  03 Noiembrie 2021, 22:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Noiembrie 2021, 17:43

Aha, Sergiu era iubitul Carmencitei nu mai ca el nu stia :))))

valentindragobete
valentindragobete  •  03 Noiembrie 2021, 17:24
Postat de paolo13 pe 03 Noiembrie 2021, 17:09

Ba, nu va e rusine?

Nu !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează