INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Caz horror în Italia: 5 jucători, acuzați că au violat o studentă!

Articol de - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 15:22 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 15:26

Fotbaliștii lui Virtus Verona, din liga a treia din Italia, au abuzat sexual în grup de o tânără de 20 de ani în ianuarie 2020, la o petrecere organizată chiar la ea acasă.

Scandal în Italia, după ce un club din Lega Pro, a treia divizie, este implicat într-un caz cu grave implicații. Cinci fotbaliști ai echipei Virtus Verona sunt acuzați că au participat la un viol în grup! 

Episodul șocant s-ar fi petrecut în ianuarie 2020, victima fiind o studentă de 20 de ani, ce organizase o petrecere acasă. Patru jucători ar fi forțat-o să întrețină raporturi sexuale pe tânăra pe care au îmbătat-o mai întâi, iar un al cincilea a filmat toată agresiunea. Fata este chiar colega de facultate a unui dintre violatori, susține presa pensinsulară!

„Eram complet neajutorată"

„Nu-mi amintesc deloc cum am ajuns în dormitor, iar în jurul meu erau patru băieți goi de la brâu în jos. În acel moment am strigat «Dar câți naiba sunteți?»", a povestit studenta în Corriere del Veneto. Ea a mai dezvăluit c-a primit anterior pe WhatsApp o invitație la un joc de cărți bahic, pe stomacul gol.

„Trei beri de 66 cl, apoi câteva pahare de gin cu lămâîie și a început să mi se facă rău. Mă simțeam complet neajutorată, nu le puteam opune rezistență și când am realizat ce mi se întâmplă i-am implorat să se oprească, La final, m-am dus la baie și am vomitat", mărturisește victima.

„Mă simt pofund indignat!"

Președintele Lega Pro a reacționat imediat la acuzațiile aduse jucătorilor. „E un caz care mă lasă profund indignat și înfuriat, atât ca om de familie, cât și din postura de conducător sportiv, ce militează pentru respect. Procesul penal își va urma cursul, dar niciodată nu mi-am imaginat că se poate întâmpla asemenea poveste oribilă", declară Francesco Ghirelli.

Citește și alte știri din Italia: 

Dennis Man poate pleca de la Parma! Un nume mare din Spania e cu ochii pe el

Barcelona a pus un fotbalist important pe lista de transferuri! Ce sumă cere + Juventus îl vrea gratis

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează