INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI

Caz șocant! Colegul lui Bicfalvi renunță la fotbal și merge la război

Varazdat Haroyan
Varazdat Haroyan

Articol de - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 11:33 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 18:57

Escaladarea conflictului cu Azerbaidjan i-a determinat pe armeni să le ceară tuturor cetățenilor sub 40 de ani să se înroleze în armată. Printre cei care au acceptat acest apel se numără și căpitanul naționalei de fotbal a Armeniei, Varazdat Haroyan (28 de ani).

După ce a jucat în ultimele trei sezoane la Ural, fiind coleg cu Eric Bicfalvi în prima ligă rusă, fotbalistul era pe cale să semneze pentru Larissa în Grecia. Înainte să semneze actele, clubul grec a primit un mesaj de la agentul jucătorului: Haroyan pleacă la război!

Fundașul central în vârstă de 28 de ani a jucat în total 243 de meciuri la echipele de club, în ​​care a marcat 12 goluri și a oferit 6 pase decisive. La echipa națională a Armeniei, Haroyan a bifat 51 de apariții și a reuși să înscrie de două ori.

800.000 de euroeste cota de pe tranfermarkt a lui Varazdat Haroyan

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Faza serii în Europa League! Copenhaga, învinsă după un autogol ireal

Liverpool, eliminată dramatic din Cupa Ligii! Arsenal lovește din nou la penalty-uri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
johanisoaia
johanisoaia  •  02 Octombrie 2020, 20:21
Postat de mdg1 pe 02 Octombrie 2020, 15:04

Pot sa-mi demonstrez dragostea de țară și fără sa merg sa mor pe front ca un prost. Nu în asta consta dragostea de țară. Ptr ca e plin cimitirul de oameni care au murit ptr patrie. Care și-au îndurerat părinții, copiii sau soțiile ptr niște idealuri care de multe ori sunt nuanțate astfel încât sa convingă fraieri ca tine ca își apară țara. Cum spuneam, în 2020 poți încerca mai mult decât în alte ere sa cazi la pace. Iar dacă asta înseamnă să cedezi pământul patriei ptr a nu pierde viețile a sute de mii de bărbați, atunci da-l pe tot. Din cauza unor cu mintea ca a ta existe conflicte și războaie în continuare. E pământul asta atât de mare încât putem trai toți pe el, iar soarele ajunge peste tot. Vorbești tu de front de război și de caracter când nu ți-ai șters mucii de la nas. Viteaz pana când i se pune pușca în brate.

in 2020 ca si la 1850, 1920 si tot asa altii mai mari fac pace pentru tine

johanisoaia
johanisoaia  •  02 Octombrie 2020, 20:20
Postat de mdg1 pe 02 Octombrie 2020, 15:14

Exista un preț pe lumea asta ptr aproape orice. Nu știu natura conflictului din zona aia, dar îți garantez ca nu exista cearta între doi oameni în lumea asta în care unul sa aibă dreptate 100% și celalalt sa greșească 100%. Cea mai importanta resursa a planetei asteia este omul. Omul a dezvoltat tot ceea ce folosim noi astăzi. Iar dacă ești un bun conducător, îți asiguri în primul rand oamenii, indiferent ce înseamnă asta, indiferent de interese. Nu îți trimiți poporul la taiere. Ptr ca dacă se întâmpla sa și pierzi, nu vei fi pierdut doar oamenii, ci mult mai mult decât poate ai fi fost nevoit sa cedezi în cazul unui acord de pace. Plus ca orice război s-a încheiat mai devreme sau mai târziu printr-un tratat de pace. Deci de ce sa nu fie asta prima soluție?

raspunzi prostii la un raspuns rational. omul e fix chix ca resursa pe planeta asta. aa oamenii, mda. ca sa vezi ce resursa esti intreaba-ti seful daca mai exista ca tine care iti vor slujba sau mai bine cere-i o marire. trimiti poporul la taierea altui popor. razboaiele au avut loc pentru ca tratatele de pace nu au fost posibile.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  02 Octombrie 2020, 17:39
Postat de mdg1 pe 02 Octombrie 2020, 15:07

Tu nu poți sa trăiești fără FCSB sau Steaua, zi mi sincer!? Ai vise umede cu mimi și jiji? Ce naiba legătură exista între articolul asta și ce mizerii debitezi tu?

Am văzut emblema fcsbului pe care 0 afișezi și mi-am dat seama ca atunci când auzi de generali și de armata o iei razna și îți pierzi orice fărâma de luciditate și bun simt pe care ai avea-o.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează