INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Caz straniu în Africa » Un președinte de stat a ordonat încheierea unui meci cu 23 de minute mai repede pentru că se grăbea să plece de la stadion

FC Tevragh-Zeina a cîștigat Supercupa într-un meci ciuntit de 23 de minute
FC Tevragh-Zeina a cîștigat Supercupa într-un meci ciuntit de 23 de minute

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 18:41

Supercupa Mauritaniei la fotbal, disputată între echipele FC Tevragh-Zeina și ACS Ksar, s-a terminat în minutul 67 și s-a trecut direct la penalty-uri. Scorul era 1-1, iar jocul etalat de cele două echipe nu era prea spectaculos.

Meciul a avut loc pe 28 noiembrie, zi în care Mauritania celebrează independența față de Franța. Prin urmare, a fost o zi de sărbătoare națională, iar cu acest prilej au fost organizate mai multe evenimente, printre care și Supercupa.

Președintele statului, Abdel Aziz, a fost prezent la meci și ar fi trebuit să înmîneze trofeul și medaliile la final. Pentru că meciul se îndrepta spre prelungiri, Abdel, care avea o agendă plină și trebuia să ajungă și la alte evenimente, și-ar fi pierdut răbdarea și ar fi ordonat ca în minutul 67 să se treacă direct la penalty-uri, notează gazzetta.it.

Federația de Fotbal din Mauritania a ales inițial să nu comenteze informațiile despre acest meci, însă apoi a revenit cu un comunicat de presă: ”Dezmințim categoric intervenția președintelui în această decizie. Hotărîrea de a încheia meciul în minutul 67 a fost luată în comun cu președinții și antrenorii celor două echipe din motive organizatorice”.

La penalty-uri cîștig de cauză a avut deținătoarea titlului, FC Tevragh-Zeina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Decembrie 2015, 11:03
Postat de Iulia Diana pe 01 Decembrie 2015, 10:48

Nu iulia a scris ci tatal ei.nu vad legatura dintre un meci furat si economie.in rest am fost pe stadioane mai mult decat iti poti imagina,asa ca nu imi mai povesti.hai noroc si la mai mare.calin-oradea

Nimic nu e intimplator pe pamintul asta . Romania e doar o cirpa de sters pe jos in acest moment demagogule . Gata . Am terminat ca nu am chef de nimic . Au trecut deja aproape 30 de ani . Intre timp Romania are cei mai multi emigranti din erupa centrala si de est . 4 milioane de amariti . Chiar PA nimicule .

905038666248019
Iulia Diana  •  01 Decembrie 2015, 10:53

A! Nu imi spune tu mie lucruri pe care tu le afli doar de pe net!pa

905038666248019
Iulia Diana  •  01 Decembrie 2015, 10:51

Vezi toate comentariile (14)
Comentează