INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Cazino regal”: revoluţie de 500 de milioane pregătită de Zidane! » Cum ar putea arăta Real Madrid

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2019 09:58

Ţintele principale ale antrenorului Zinedine Zidane ar fi Mbappe, Hazard şi Pogba, iar, conform L'Equipe, jumătate dintre titularii blancos s-ar schimba, cu De Ligt şi Rabiot completând un mercato grozav.

Francezii insistă cu mutările spectaculoase puse la cale de Zinedine Zidane pentru la vară. L'Equipe titrează chiar pe copertă despre campania fulminantă de transferuri la Real, care ar cheltui 500 de milioane de euro!

„Casino regal” e operaţiunea în urma căreia ar urma să vină pe Bernabeu trei mari vedete, Mbappé, Hazard şi Pogba.

„Eden a fost prima ţintă, Kylian este visul lui Zizou, iar Pogba a mai fost dorit o dată, în 2016, când a plecat de la Juventus. Cei trei sunt în serviciile Maiestăţii, care vrea să frapeze şi să înceapă un nou ciclu”.

Francezii insistă cu mutările spectaculoase puse la cale de Zinedine Zidane pentru la vară. L'Equipe titrează chiar pe copertă despre campania fulminantă de transferuri la Real, care ar cheltui 500 de milioane de euro!

„Are libertate rară la Real”

Succesorul lui Solari are ambiţii mari, iar Pérez i-a oferit suficiente garanţii financiare pentru revoluţia blanca.

„După ce a câştigat totul cu o echipă făcută de alţii, Zidane vrea să repete performanţele cu jucători aleşi de el, primind o libertate rară pentru un antrenor la Real”, explică L'Equipe.

Pe lista pe care s-au bifat deja două mutări, Eder Militao (FC Porto) şi Rodrygo (Santos), 95 de milioane în total, s-ar adaugă alte două obiective, De Ligt şi Rabiot.

După cum Madridul sondează şi pistele Kane şi Eriksen, pe filiera Tottenham, de unde au venit Modrici şi Bale. Galezul ar fi primul dintre cei vizaţi la plecări, pentru că Pérez vrea să facă şi bani, la fel cum Varane a mărturisit că are de gând să schimbe aerul, iar acţiunile lui Kroos sunt în cădere abruptă.

CUM AR ARĂTA NOUL REAL

Navas - Carvajal, DE LIGT, S. Ramos, Marcelo - POGBA, Casemiro, RABIOT - MBAPPE, Benzema, HAZARD
Rezerve: Courtois, Militao, Nacho, Modrici, M. Llorente, Asensio, Vinicius

Vezi și:

Incredibil! Ognjen Vranješ, internaționalul lui Anderlecht, arestat pe aeroport și ținut o noapte în centrul de refugiați!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  28 Martie 2019, 18:53

Vesnica poveste!Toata lumea-adica chibitii si gazetarii-vor atacanti!Dar Real Madrid are nevoie de...mijlocasi-pentru ca Modrici si Kroos sunt storsi ca lamaile!Iar pe Pogba ala,nici macar Rednic nu ar trebui sa-l ia la Dinamo-cu 4000 pe luna!Pentru ca e o tzeapa-respectand proportiile-in genul celor trase de Becali-cu Chiriches,Gardos si Stanciu!Aaa,ca United nu recunoaste-si nu vrea sa-si strice firma-aia e altceva!Dar,ar fi timpul ca Real Madrid sa nu mai arunce cu banii aiurea!

gerularupeimana
gerularupeimana  •  28 Martie 2019, 13:56
Postat de otelul88 pe 28 Martie 2019, 12:25

cum e posibil sa lase rezerva pe castigatorul balonului de aur 2018 ,pe marele Modric ..

Modric din pacate scartaie la Madrid. A facut un mondial fantastic, dar in fotbal nu poti trai din amintiri. Si Forlan a jucat nemaipomenit la Mondialul din 2010, iar dupa aia la club a fost muratura.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  28 Martie 2019, 13:51
Postat de Robert Damian pe 28 Martie 2019, 12:00

Asa se fabrica antrenorii MARI !!! Cu jucatori in lot de sute de milioane de euro,cu bugete si conditii uriase!!!! Iar pe acest Zidane(fotbalist de geniu!) ca antrenor nu-l recomanda NIMIC!!! Si mai sunt ca el !! Ajunsi Mari antrenori,datorita lotului Multimilionar,si a jucatorilor Uriasi pe care ii are in lotul respectiv!!Pune-l pe arab sa antreneze Getafe,Eibar sau Valladolid,si mai vedem ce mare antrenor este!!!!

Mourinho cu un lot mai bun la Real, nu a castigat mare lucru. Zidane a castigat trei CL consecutive fara Iguain si fara Di Maria. Lotul lui Zidane a fost valoric sub cel al Barcelonei in toti cei trei ani in care a antrenat Zidane.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close