INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX AMSTERDAM

Ce a decis Ajax după rușinea din Cupa Olandei: „Le împărtășim durerea”

Jucătorii lui Ajax, decepționați după eliminarea din Cupă / Foto: Imago
Jucătorii lui Ajax, decepționați după eliminarea din Cupă / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 10:51 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 12:48

Eliminată din „optimile” Cupei Olandei de-o echipă de liga a patra, USV Hercules, Ajax a decis să le returneze suporterilor care au însoțit echipa la Utrecht banii pe bilete și să le achite și călătoria cu autocarul.

Ajax are un sezon fluctuant. De bine ce-și mai revenise în campionat, 6 meciuri consecutive fără eșec, a comis-o în Cupa Olandei. A fost eliminată în „optimi” de o echipă de liga a patra, USV Hercules, scor 2-3, ceea ce reprezintă o premieră negativă în istoria clubului.

Umilință istorică! Ajax, eliminată din Cupă de o echipă din liga a PATRA, după ce a revenit de la 0-2
CUPA OLANDEI
Umilință istorică! Ajax, eliminată din Cupă de o echipă din liga a PATRA, după ce a revenit de la 0-2

Conducerea a reacționat la rușinea trăită la Utrecht, unde golul care a consfințit eșecul a fost încasat în minutul 90+3, și a decis să facă un gest către cei 325 de suporteri care au însoțit echipa. Concret, a decis să le returneze banii pe bilete și să le achite și călătoria cu autocarul.

Comunicatul lui Ajax adresat suporterilor

„Din cauza performanței slabe a echipei noastre, fanii au trăit meciul Hercules - Ajax ca pe-o experiență dureroasă. Împărtășim această durere și ne este profund rușine.

După o consultare cu echipa și cu staff-ul tehnic, s-a decis ca toți suporterii vizitatori care au achiziționat un bilet să primească compensații.

Aceasta înseamnă că le vom rambursa costul biletului de meci și călătoria cu autobuzul. Suma plătită pentru aceasta va fi în curând în contul lor.

Această compensație nu șterge amintirea nopții dureroase, dar să nu întreprindem nimic nu a fost o opțiune. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră necondiționat”, se arată într-o scrisoare trimisă de club fanilor.

Au mizat 15 euro și au câștigat 11.265 euro

De partea cealaltă, Tim Pieters, un student în vârstă de 22 de ani, marcatorul a două goluri contra lui Ajax, și-a făcut fericiți colegii de cameră. Aceștia au pariat 15 euro că el va înscrie și că Hercules va câștiga.

Iar la o cotă de 751, au încasat 11.265 de euro! ”Le-am spus că în seara asta s-ar putea petrece o minune. Ne așteaptă o vacanță nemaipomenită de Sărbători”, a declarat Pieters, la final, reporterilor postului ESPN.

Mai puteți citi:

Ce se întâmplă cu Mazilu la Brighton » Detalii din interiorul Farului

„Am fost șocat când am văzut lista de achiziții” » Detalii din staff-ul lui Dinamo: „7-8 jucători pleacă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează