CAMPIONATE  ·  CAMPIONATE

Ce-a fost în mintea lor?! Cele mai ciudate tatuaje din lumea fotbalului! Cine și-a scris numele pe frunte + desenul intim ales de Messi

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 14:44 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 16:14

Moda tatuajelor s-a răspândit puternic în lumea fotbalului în ultimii ani, așa că puțini jucători s-au putut abține să nu facă parte din trend și să nu-și deseneze corpul. Totuși, câțiva fotbaliști au fost complet lipsiți de inspirație atunci când și-au ales modelul de tatuaj.

Unii și-au scris propriul nume pe frunte, alții și-au tatuat chipul iubitei sau a unor membri din familie, dar un fotbalist din Serie B a reușit să revoluționeze complet ideea de PR cu un desen... revoluționar. Desigur, din TOP nu puteau lipsi și numele grele, că doar talentul de pe teren nu trebuie să fie direct proporțional și cu inspirația pentru tatuaje. :)

„Bună ziua! Aș vrea să-mi scriu numele pe față!”

Nile Ranger este un fotbalist care n-a apucat să se remarce pe teren, dar e destul de cunoscut pentru două dintre tatuajele sale. Fostul jucător de la Newcastle, considerat un talent în perioada junioratului, a considerat că e neapărat nevoie ca numele său să fie la vedere. Și cum cu fotbalul nu s-a putut, Nile a vrut să meargă la sigur. Și-a tatuat numele de familie pe față, ca nimeni să nu poate să spună că nu știe cum îl cheamă! Bonus, ca să fie și mai „amuzant”, Nile are și un smiley face pe interiorul buzei...

Tatuaje+10 FOTO

„IUBIRE” cu grenade și pistoale de la un „tunar”

În topul tatuajelor ciudate n-avea cum să nu-și facă loc și Jay Bothroyd. Cariera atacantului crescut la Arsenal n-a fost chiar așa cum și-a imaginat, dar Jay a reușit, totuși, să strângă meciuri și goluri prin Premier League, Championship sau, în ultimii ani, în prima ligă din Japonia. Dar Bothroyd, ajuns între timp la 38 de ani, a avut momentul său de celebritate atunci când și-a prezentat tatuajul său plin de... „iubire”. Englezul și-a scris LOVE din arme, că doar așa face orice „tunar”, nu?! Nu!

Tatuaje+10 FOTO

Așa arată expresia „Eu cu mine”. La propriu!

Andres D'Alessandro era văzut un viitor star pentru naționala Argentinei. După trei sezoane la echipa mare a lui River, D'Alessandro era transferat de Wolfsburg, în 2003, pentru 10 milioane de euro. A fost greu în Bundesliga, apoi și mai greu în Anglia, ceva mai liniștit în Spania, la Zaragoza, pentru ca apoi să se producă revenirea în Argentina. Chiar dacă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, fotbalistul pare să fie mulțumit cu ce a realizat. Și-a tatuat propriul chip pe corp!

Tatuaje+10 FOTO

Un italian a găsit drumul ușor spre fani și... fane!

Amato Ciciretti s-ar putea să nu-ți spună nimic, dar în Italia băiatul este destul de cunoscut. Evoluează în Serie B, la Chievo, și e o apariție pe care n-ai cum să n-o remarci. Atacantul e plin de tatuaje, dar unul singur a reușit să impresioneze cu adevărat. Se spune că trebuie să ai o relație bună cu fanii, să fii aproape de ei, iar Ciciretti a găsit rețeta succesului. Și-a tatuat contul de Twitter, astfel încât „followerșii” să-i crească mai rapid. :)

Tatuaje+10 FOTO

Messi și „autograful” de la Antonella

Dacă pe teren a demonstrat că e senzațional, în zona tatuajelor Messi mai are de lucrat. Starul Barcelonei și-a modificat un tatuaj nereușit la picior și a ajuns să aibă gamba stângă desenată total, în timp ce brațul drept a fost și el ocupat de mai multe desene. Și dacă tot a intrat pe acest teren, Leo a decis că este indicat să-i poarte peste tot buzele soției sale, Antonella.

Tatuaje+10 FOTOLucian Viziru și-a luat soția și au părăsit România definitiv. Azi e de nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă acum
Libertatea
Comentarii (1)
titiduru22  •  25 Ianuarie 2021, 18:38

Cica Memeul ar avea tatuat pe limba numele becalului .

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 2
15:00 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Chindia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Schalke 04 - Mainz
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Valencia - Villarreal
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1