INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACORD

Ce afacere pentru PSG! 70 de milioane de euro profit, după semnarea contractului

Neymar îmbrăcat în echipament Jordan FOTO Gulliver/Gettyimages
Neymar îmbrăcat în echipament Jordan FOTO Gulliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 15:49 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 16:35

Paris Saint-Germain vor extinde contractul cu Jordan și pentru sezonul următor, urmând să câștige în jur de 70 de milioane de euro, conform contului de Twitter „la source parisienne”.

Colaborarea între PSG și Jordan a început cu sezonul 2018/19, când parizienii au semnat un contract pe trei ani cu producătorul de echipament sportiv, în valoare de 200 de milioane de euro. În fiecare stagiune, două dintre echipamentele echipei de pe Parc des Princes au fost produse de Jordan.

În acest sezon, primul echipament Jordan a fost lansat în luna septembrie, tricoul introducând un aspect unic în bordeaux, alb, negru și auriu, echipamentele fiind completată de șort și jambiere bordeaux. Modelul și culorile aduc aminte de încălțările Air Jordan VII „Bordeaux”, purtate de Michael Jordan la All-Star Game-ul din 1992.

Ce afacere pentru PSG! 70 de milioane de euro profit, după semnarea contractului
Primul echipament Jordan din acest sezon FOTO Gulliver/gettyimages

În luna ianuarie, formația antrenată de Mauricio Pochettino va lansa un nou echipament produs de brandul lui Michael Jordan, iar pe net au apărut poze cu noile tricouri care vor fi purtate de Neymar și compania.

VIDEO. Prima sesiune de antrenament a lui Mauricio Pochettino la PSG

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Transfer FANTASTIC reușit de Fenerbahce » Pleacă în urmărirea poziției de lider ocupate de Șumudică

Adrian Mutu, ales cel mai bun jucător al Fiorentinei din ultimele două decenii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează