INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Transfer FANTASTIC reușit de Fenerbahce » Pleacă în urmărirea poziției de lider ocupate de Șumudică

Marius Șumudică FOTO Imago
Marius Șumudică FOTO Imago

Articol de - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 13:39 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 14:03

Fenerbahce reușește în mercato de iarnă o mutare spectaculoasă: Mesut Ozil (32 de ani), de la Arsenal, mijlocaș care ar urma să evolueze pe stadionul „Sukru Saracoglu” pentru următorii trei ani și jumătate! 

Zvonurile privind transferul lui Ozil la Fenerbahce ar fi apărut prima dată în luna decembrie. Mai multe publicații din Europa anunță azi că echipa din Istanbul a câștigat lupta cu Juve pentru semnătura germanului cu cetățenie turcă.

Mesut Ozil va merge împrumut până în vară la trupa de pe „Sukru Saracoglu”, iar Arsenal va plăti în continuare o parte din salariul său, urmând ca din sezonul următor Fenerbahce să îl transfere definitiv contra sumei de 5 milioane de euro.

Fenerbahce se află în luptă directă pentru fotoliul de lider cu Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, la două puncte în urmă în acest moment, dar și cu un meci mai puțin disputat. 

Declinul lui Ozil a început cu plecarea lui Arsene Wenger

Ozil a fost transferat de trupa pe Emirates Stadium în ultima zi de mercato din vara lui 2013 și a fost unul dintre cei mai influenți jucători din ultimii ani ai „erei Wenger”, câștigând 3 Cupe alături de managerul francez.

La începutul actualului sezon, mijlocașul german a fost exclus din lotul lui Arsenal de managerul Mikel Arteta, iar plecarea lui Ozil a devenit iminentă.

5 milioane de €este cota de piață a lui Mesut Ozil, conform Transfermarkt

Marți seară, Mesut Ozil a postat o poză din Istanbul, iar anunțul oficial ar urma să se facă în următoarele ore, după ce se pun la punct ultimele detalii contractuale.

VIDEO. Marius Șumudică s-a dezlănțuit pe teren, după ultima victorie din Turcia » Imagini fabuloase

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu pregătește cel mai tare transfer al iernii! Al Hilal îl vrea pe Diego Costa și îi oferă un salariu uriaș

Jose Mourinho s-a calificat în prima finală cu Tottenham

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
breitner
breitner  •  06 Ianuarie 2021, 14:54

Mare greseala ca nu l-au luat pe Ianis Zero! Bateau campii pseudo jurnalistii 1 an!

reteleanu
reteleanu  •  06 Ianuarie 2021, 14:22

un fost mare jucator.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează