CAMPIONATE  ·  CHELSEA

„Ce ai face dacă ai primi un apel de la Zinedine Zidane?” Răspunsul lui N'Golo Kante i-a luat prin surprindere pe toți

N'Golo Kante // FOTO: Gulver/Getty Images
N'Golo Kante // FOTO: Gulver/Getty Images

Luni, 25 Martie

N'Golo Kante, 27 de ani, rămâne fidel contractului său de la Chelsea și spune că nu ar lua în calcul o mutare la Real Madrid, club care și-a manifestat interesul pentru mijlocașul londonezilor. 

Kante a vorbit recent într-un interviu pentru televiziunea RTL, unde a mărturisit că n-ar fi interesat nici măcar de un eventual apel primit de la Zinedine Zidane.

Sunt la Chelsea, încă am obiective aici, altceva nu e important. Nici dacă aș primi un telefon de la Zidane n-ar fi important, eu doar sunt concentrat pe ce fac la Chelsea”, a spus francezul. 

Kante evoluează pentru Chelsea din 2016, când a venit de la Leicester. A mai jucat de-a lungul carierei la Boulogne și Caen, iar acum e disputat de Real Madrid și Juventus. 

100.000.000 €e cota de piață a lui  N'Golo Kante, potrivit Transfermarkt

Vezi și: Zinedine Zidane și marele secret al carierei de fotbalist: „Nu eram idiot să fac asta, voiam să ajung cel mai bun cu orice preț”Prodanca dă cărțile pe față! ADEVĂRUL despre relația cu Alexa și sexoasa brunetă din parcare

Libertatea

Comentarii (1)

fanucraiova48  •  25 Martie 2019, 19:18

Daca àcest jucator va ajunge la Real Madrid , Real va domina fotbalul ça pe timpul lui Makelele , cine asi Mai aduce aminte de perioada Real cu Makelele

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
21:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Astana

Digi 1, Look+
Program TV complet

Liga 1