INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zinedine Zidane și marele secret al carierei de fotbalist: „Nu eram idiot să fac asta, voiam să ajung cel mai bun cu orice preț”

Zinedine Zidane // FOTO: Guliver/Getty Images
Zinedine Zidane // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2019 11:15

Zinedine Zidane, 46 de ani, antrenorul lui Real Madrid, a dezvăluit, într-un interviu pentru postul TV spaniol OTRO, care a fost secretul la începutul carierei sale de fotbalist.

„Dormeam bine, nu eram idiot să merg în baruri, beam doar apă și făceam multe exerciții. Voiam să ajung cel mai bun jucător cu orice preț”, a declarat Zinedine Zidane.

„Așa mi-am făcut părinții fericiți. Era viața mea, dar voiam să-i fac mândri”, a completat tehnicianul lui Real Madrid, cu care a câștigat de 3 ori Liga Campionilor.

Vezi și: Sadio Mane la Real Madrid? Zinedine Zidane a luat decizia finală în privința senegalezului + Florentino Perez trebuie să plătească o sumă exorbitantă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  25 Martie 2019, 13:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează