INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Ce alege? Unul dintre cei mai promițători tineri din Bundesliga, pe lista lui Chelsea și Bayern!

Niklas Süle, în albastru, stânga, foto: Gulliver/gettyimages
Niklas Süle, în albastru, stânga, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 01 decembrie 2016 16:33

Chelsea este hotărâtă să-l transfere pe Niklas Süle, fundașul de doar 21 de ani al nemților de la Hoffenheim. Bayern München le face concurență londonezilor, care au fost deja refuzați în această vară de tânărul internațional german.

Tehnicianul lui Chelsea, Antonio Conte, dorește să forțeze mutarea fundașului central în perioada de mercato din această iarnă, Süle fiind în capul listei pe care se mai află jucători precum Michael Keane de la Burnley, Antonio Rudiger de la AS Roma sau Ben Gibson de la Middlesbrough.

Rămas la Hoffenheim și pentru acest sezon, Süle joacă în același sistem preferat de Conte la Chelsea, devenind astfel o opțiune de viitor pentru gruparea de pe Stamford Bridge, care se va despărți de căpitanul John Terry și Branislav Ivanovic, cei doi oameni de bază în defensivă.

86de meciuri și 6 goluri are Niklas Süle în cele 4 sezoane jucate în Bundesliga, toate în tricoul lui TSG Hoffenheim

Bayern München este și ea pe urmele bijuteriei lui Julian Nagelsmann, care a marcat un gol în cele 11 partide disputate în Bundesliga în sezonul actual. După medalia de argint de la JO din acest an, Süle a debutat în naționala mare a Germaniei în amicalul cu Finlanda, scor 2-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nope
nope  •  01 Decembrie 2016, 16:58

O sa aleaga fcsb ! A auzit el ca au galerie mare si ca joaca fotbal frumos . plus ca nimeni nu ar refuza sansa de a lucra cu domnul prodan ca antrenor si cu mimi jilava ca manager .

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Decembrie 2016, 16:43

sunteti praf, ce ma intereseaza pe mine pe cine cumpara chelsea sau bayern ? stiu si motivul de ce puneti aceasta stire in prin-plan, sunteti suparati dupa meciul de aseara hahahahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează