INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ce cadou inedit a primit pilotul de F1 Alonso de la echipa sa favorită, campioana Europei Real Madrid

Fernando Alonso și Cristiano Ronaldo la MP al statului Monaco 2015 Foto: Guliver/Getty Images
Fernando Alonso și Cristiano Ronaldo la MP al statului Monaco 2015 Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat luni, 17 iulie 2017 22:43

Echipa Real Madrid s-a asigurat că pilotul spaniol de Formula 1 Fernando Alonso, care este mare fan los blancos, va avea o amintire foarte specială după câştigarea UEFA Champions League, din iunie.

Real Madrid i-a oferit pilotului spaniol o bucată din plasa unei porți de pe stadionul Millenium, din Cardiff, unde echipa lui Zidane a cucerit pentru a 12-oară Liga Campionilor, montată într-o piesă din sticlă.

Pilotul spaniol de la McLaren-Honda a arătat pe reţelele de socializare cadoul făcut de clubul spaniol scriind: "Minunat gest , Mulţumesc Real Madrid".

Pilotul în vârstă de 35 de ani a adăugat de asemenea emoticoane în formă de cupă, simbolizând cele 12 trofee de Liga Campionilor câştigate de Real Madrid, însă a încurcat numărătoarea, deoarece a pus doar 11 :)

Surse: marca.com, en.as.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează