INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EUROPA

Ce circ! Fosta finalistă Europa League retrogradată în Liga a 3-a și-a înscris și a doua echipă în aceeași serie. Nouă și fără datorii! :D

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 17:40

S-au dus vremurile de glorie pentru FC Dnipro, echipă retrogradată atât sportiv, cât și pe motive financiare de către FIFA după ce nu a plătit salariile restante întregului staff al fostului antrenor Juande Ramos

Finalista Europa League de acum doi ani a căzut în liga a treia și are datorii uriașe către fotbaliști, agenți și foști antrenori. 

Așa că oficialii, în frunte cu oligarhul Igor Kolomoiski, au găsit o portiță de scăpare. Au înscris în liga a treia, în aceeași serie!, echipa SC Dnipro-1.

"E o situație bizară, de circ! O mare parte a lotului retrogradat din prima ligă va fi transferat către SC Dnipro-1, o societate nouă, fără datorii.

Problema e că orice echipă trebuie să stea măcar un an în ligile de amatori - liga a 4-a - pentru a putea juca în eșalonul trei. Ceea ce nu s-a întâmplat cu acest SC Dnipro-1", au povestit apropiați ai Federației Ucrainene de Fotbal pentru GSP.ro.

UN ROMÂN A FOST ULTIMUL STRĂIN

Astfel, această echipă va putea promova în doar doi ani înapoi în prima ligă, iar la FC Dnipro, penalizată deja cu 6 puncte, vor evolua juniorii formației.

"Celor de la FC Dnipro li s-a pus deja sechestru pe baza sportivă. Vor pierde multe puncte și pe parcursul sezonului. Este ceva incredibil, chiar și pentru estul Europei", conchid sursele Gazetei.

Ultimul străin din istoria lui Dnipro, care va sărbători centenarul la anul, a fost românul Alexandru Vlad. Acesta s-a întors, în această vară, în Liga 1, unde va juca la CFR Cluj.

1,47de miliarde de dolari este averea lui Igor Kolomoiski, bossul lui Dnipro, estimată în ianuarie 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fcu1948
fcu1948  •  22 Iunie 2017, 08:22
Postat de echilibrat pe 21 Iunie 2017, 18:47

Un fel Mititelu ucrainean - numai golanii cu cluburi diferite pentru a scapa de datorii.

Un fel de rotarel care a inscris o echipa nou infiintata direct in Liga 2. Nici macar in Ucraina nu au avut tupeul bage o echipa nou fondata in Liga 2 cum s-a intamplatcla noi cu csu clona.

para.para
para.para  •  21 Iunie 2017, 22:10

Si gigi a schimbat numele echipei in mijlocul sezonului tot pe motiv de datorii. Doar publicul tinta al gesepeului poate crede ca fcsb a aparut in urma vre-unei hotarari judecatoresti. Aia cu "asa a cerut instanta" e praf in ochii cititorilor gesepe.

echilibrat
echilibrat  •  21 Iunie 2017, 18:47

Un fel Mititelu ucrainean - numai golanii cu cluburi diferite pentru a scapa de datorii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează