INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ce condiții pune Mbappe viitorului său club! A doua dorință complică situația

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 17:22 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 18:42

Kylian Mbappe (24 de ani) încă n-a anunțat unde va juca în sezonul următor. Dar viitorului club îi pune două condiții pentru a semna. Să i se permită să-și anunțe decizia abia în primăvară și să poată lua parte în vară la turneul olimpic de la Paris, care începe la 10 zile după Euro 2024.

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră pe 30 iunie 2024. Vara trecută a refuzat să prelungească, dar Parisul încă mai speră. Favorit la serviciile sale este însă Real Madrid. 

Mircea Lucescu e șocat de UEFA: „Îi permite acestei naționale să poată să meargă la Euro? Incredibil, neverosimil! E anormal așa ceva”
preliminarii
Mircea Lucescu e șocat de UEFA: „Îi permite acestei naționale să poată să meargă la Euro? Incredibil, neverosimil! E anormal așa ceva”

Oricare dintre cluburi se va impune, Mbappe are două condiții înainte de a-și pune semnătura pe un nou contract. Potrivit publicației spaniole „Defensa Central”, superatacantul francez vrea să-și anunțe decizia în privința viitorului abia la primăvară. În martie sau aprilie. Motivul: „În ianuarie mi s-ar părea prea devreme”.

Turneul Olimpic începe la 10 zile după fluierul final al Euro 2024

Publicația amintită scrie că Real Madrid a fost deja informat și nu are nicio problemă în acest sens. A doua condiție pe care o pune atacantul în vârstă de 24 de ani complică lucrurile.

Mbappe vrea să i se permită să ia parte în vară la Jocurile Olimpice 2024. Problema? El va participa cu naționala Franței la Euro 2024 (14 iunie - 14 iulie), iar 10 zile mai târziu începe turneul olimpic de fotbal (24 iulie - 10 august). Astfel că noul club ar trebui să-l aștepte o perioadă mai lungă de timp.

De ce are nevoie de permisiune? Spre deosebire de alte competiții de fotbal, participarea la Jocurile Olimpice depinde exclusiv de acordul clubului jucătorului, deoarece nu se încadrează în calendarul FIFA., 

Participarea la JO este pentru Kylian Mbappe „un vis al copilăriei”

Kylian a precizat în mai multe rânduri, ultima oară într-un interviu acordat cotidianului „L'Équipe”, că își dorește foarte mult să participe la Jocurile Olimpice. Încă din 2021, el a descris participarea la JO drept un „vis al copilăriei”.

Kylian Mbappe și Real, discreție totală

Francezul cochetează de mai mulți ani cu un transfer la Real Madrid. Cu toate acestea, niciuna dintre părți nu și-a luat încă un angajament clar.

El a fost foarte discret în ultimul timp, iar clubul blanco a respins în mod repetat zvonurile despre posibile negocieri contractuale.

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

A fost coechipier cu Leo Messi la naționala Argentinei și a ajuns acum taximetrist pe Uber!

Everton, în prăpastie! Poate primi încă o penalizare drastică. Riscă retrogradarea!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează