INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COMPARAȚIE

Ce face Cristiano Ronaldo și Messi nu » Carlos Tevez dă din casă: "Cu siguranță, toate femeile au remarcat!" » Unde l-a găsit la 6 dimineața pe portughez

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 13:09

Carlos Tevez, 34 de ani, a făcut o comparație între doi dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, Lionel Messi, 31 de ani, și Cristiano Ronaldo, 33 de ani. "Apașul" a vorbit în cunoștință de cauză, el evoluând de-a lungul timpului alături de ambii fotbaliști. 

Pe superstarul Barcelonei l-a avut coleg la naționala Argentinei, iar cu vedeta lui Juventus a fost coleg la Manchester United.

Tevez joacă în prezent la Boca Juniors, și a fost chestionat despre Messi și Ronaldo, acceptând provocarea de a face o comparație între ei.

"Să vă povestesc ce pățeam cu Cristiano. Cu siguranță, toate femeile au remarcat: stă TOATĂ ziua în sala de forță! E obsedat de sala de forță! E mereu acolo înainte și după antrenament. Chiar dacă e cel mai bun din echipă, el ajunge cel mai devreme la baza de pregătire în fiecare zi.

Nu știam cum să scap de el. Când aveam antrenament la 9, eu ajungeam la 8 și el era deja acolo. Dacă ajungeam la 7.30, el era deja acolo. Așa că, într-o zi, m-am dus de la 6, dar și atunci el era deja acolo. Pe jumătate adormit, dar era acolo".

Despre colegul de la naționala Argentinei, Tevez spune: "Messi e foarte diferit. Nu l-am văzut niciodată în sala de forță. Nu l-am văzut niciodată exersând chestii tehnice. La el totul vine natural, e un talent înnăscut. Singura chestie pe care a schimbat-o are legătură cu loviturile libere. A exersat mult, înainte nu îi ieșeau deloc, acum marchează din toate unghiurile din fază fixă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mellye
mellye  •  12 Septembrie 2018, 15:15
Postat de coriolanus pe 12 Septembrie 2018, 14:09

Tevez nu are 30 de ani monșer..

34 e scris nu 30 !!!!!!!

coriolanus
coriolanus  •  12 Septembrie 2018, 14:09

Tevez nu are 30 de ani monșer..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează